WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Achtkarspelen?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur en btw.

WC Verstopt Achtkarspelen?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Achtkarspelen?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Deskundig, ervaren en betrouwbaar

Als u uw riolering wilt laten vervangen, inspecteren, onderhouden of reinigen, dan is het verstandig de beste ontstoppingsdienst in Achtkarspelen in te schakelen. Kies daarom voor ontstoppingsdienst 123 Ontstopper. Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf in Drenthe, Groningen en Friesland dat deskundigheid, jarenlange ervaring en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook in Achtkarspelen dus! Wij hanteren volledige tarieven en werken enkel met het beste en nieuwste materiaal. Wist u dat bij u ons ook kunt pinnen? Als u dus direct een ontstoppingsdienst nodig heeft bij u in Achtkarspelen, hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel voldoende contant geld in huis heeft. Kortom, mogen wij als ontstoppingsdienst naar Achtkarspelen komen om u te verlossen van uw verstopte riolering?

Waarvoor schakelt u onze ontstoppingsdienst in Achtkarspelen in?

Een ontstopping uitvoeren voor uw verstopte riolering is uiteraard niet het enige dat we doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het aanleggen of vervangen van uw leidingen? Laat deze klus aan de vakmensen van 123 Ontstopper over. Dan weet u zeker dat u nog vele jaren vooruit kunt met uw riolering. U kunt uw leidingen natuurlijk ook laten inspecteren door onze rioolservice. Onze vakmensen gebruiken daarvoor onder andere een moderne rioolcamera. Hiermee kunnen zij precies zien wat zich tot een verstopping kan ontwikkelen en waar dit vuil zich bevindt. Mocht het nodig zijn, dan kunnen zij direct een rioolreiniging uitvoeren. Wacht dus niet langer en besluit dat het ook voor uw woning in Achtkarspelen tijd is voor een ontstopping. Zoek niet verder naar een ontstoppingsdienst. 123 Ontstopper helpt u graag, snel en vakkundig.

123 Ontstopper: Als u in Achtkarspelen een ontstoppingsdienst zoekt

U bent natuurlijk niet direct tevreden met zomaar een ontstoppingsbedrijf. Dat is heel verstandig van u. Kies daarom voor 123 Ontstopper. Wij laten onze eventuele concurrentie ver achter ons, doordat wij de volgende kenmerken bij al onze klussen waarmaken:

 • Wij zijn zeer voordelig; voor 105,- euro kunnen wij u al helpen
 • Wij zijn snel; binnen een half uurtje kan de klus geklaard zijn
 • Wij gebruiken de modernste apparatuur
 • Wij hebben allemaal minimaal 8 jaar ervaring
 • Wij zijn transparant in kosten en afspraken

Achtkarspelen

Bel ons vandaag nog

Wij hebben al veel bezoekjes aan Achtkarspelen mogen brengen. Volgt u ook? Schakel de rioolservice van ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper in. Wij helpen u snel, discreet en vakkundig van uw verstopping is. Bel vandaag nog naar telefoonnummer 085 – 30 33 955. Ontstoppingsdienst 123 Ontstopper maakt Achtkarspelen netter, schoner en moderner!