WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt;
  • Toilet of WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Gootsteen verstopt
  • Douche verstopt
  • Vaatwasser verstopt
  • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Stadskanaal?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, machine, monteur, btw en 1 uur werkloon.

WC Verstopt Stadskanaal?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Stadskanaal?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Bij ons aan het juiste adres

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Stadskanaal om uw verstopte afvoer of wc te laten ontstoppen? Dan bent u bij 123 Ontstopper aan het juiste adres. Wij zorgen voor een snelle en voordelige ontstopping. Doordat onze wagens modern ingericht zijn, kan onze ontstoppingsdienst de meeste verstoppingen in Stadskanaal al binnen een half uur voor u opgelost hebben.

Ontstoppingsdienst in Stadskanaal

Door vet, vuil, stof en zeep kunnen uw leidingen in de loop van de tijd steeds verder dichtslibben. De diameter van een leiding wordt dan steeds kleiner, waardoor water en afvalresten steeds moeilijker afgevoerd kunnen worden. Op deze manier kan bijvoorbeeld een verstopte riolering ontstaan. Water dat niet wegloopt, water dat omhoog komt in wc’s, overstromingen van de douchecabine: niet wenselijk. Met de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper kunnen wij deze veelvoorkomende problemen echter binnen no-time met onze rioolreiniging verhelpen. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur, kunnen wij de ontstopping snel en efficiënt oplossen. Onze rioolservice is 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar, ook in Stadskanaal.

Van verstopping naar ontstopping

123 Ontstopper heeft als ontstoppingsdienst jarenlange ervaring op het gebied van riolering en afvoerwerkzaamheden. Al ons personeel is gecertificeerd en heeft minimaal 8 jaar werkervaring. Inmiddels hebben wij al duizenden verstoppingen verholpen en vele klanten zijn u dan ook al tevreden voorgegaan. Ons ontstoppingsbedrijf is in staat om iedere verstopping snel en vakkundig op te lossen.

Stadskanaal

123 Ontstopper: een juiste keuze

Wij willen u er graag van overtuigen waarom u met onze ontstoppingsdienst ook in Stadskanaal een goede keuze maakt. Kijk hieronder eens naar enkele van de redenen:

Gecertificeerd personeel
Binnen een uur aanwezig, ook bij u in Stadskanaal
Scherpe tarieven
Geen voorrijkosten
No cure, no pay
Jarenlange ervaring
Modern ingerichte wagens en apparatuur

Garantie

Voor onze garantietermijn, namelijk drie maanden, hanteert onze ontstoppingsdienst ook in Stadskanaal een aantal spelregels. Wanneer er sprake is van onjuist gebruik, zoals het gebruik van materialen die verstoppingen kunnen veroorzaken, vervalt de garantie. Verzakking en andere problemen die verstoppingen veroorzaken, vallen ook buiten de garantie.

Maak eens een afspraak!

Wanneer u hulp nodig heeft van een onstoppingsdienst, hopen wij dat u aan ons denkt en contact met ons opneemt! Wij zijn snel ter plaatse, ook bij u in Stadskanaal. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0599-700236. Want voor de beste ontstoppingsdienst in Stadskanaal moet u bij 123 Ontstopper zijn.