WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt;
  • Toilet of WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Gootsteen verstopt
  • Douche verstopt
  • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Hoogezand?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50- inclusief voorrijkosten, machine, monteur, btw en 1 uur werkloon.

WC Verstopt Hoogezand?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Hoogezand?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Snelle oplossing

Een verstopte riolering komt natuurlijk altijd ongelegen. Wacht dan niet langer dan nodig en bel onze ontstoppingsdienst in Hoogezand. 123 Ontstopper zorgt voor een snelle oplossing van uw verstopping of defect aan uw riolering in Hoogezand.

Ontstopping

Een verstopping van uw wc, gootsteen of douche-afvoer, kan hinderlijk zijn. Het is zelfs mogelijk dat dit schade veroorzaakt. Wacht daarom ook niet te lang en laat onze ontstoppingsdienst deze verstopping verhelpen. Met onze rioolservice kunnen wij snel bij u in Hoogezand aanwezig zijn.

Aanleg

Ook voor het aanleggen van riolering kunnen wij u van dienst zijn. Onze ontstoppingsdienst maakt enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen die er momenteeel verkrijgbaar zijn. Op deze manier is de duurzaamheid gegarandeerd, zodat u er jarenlang voordeel van zult ondervinden.

Inspectie

Om een beeld te krijgen van de oorzaak van een verstopping, maken wij gebruik van rioolcamera-inspectie. Dit biedt het voordeel dat wij de staat van de leidingen en buizen kunnen bekijken en op basis daarvan kunnen beoordelen in hoeverre het belangrijk is om bepaalde onderdelen van de leiding te vervangen. Ook omdat verstoppingen voor flinke schade kunnen zorgen. Onze rioolcamera beschikt over een lcd-scherm zodat u mee kunt kijken in de leiding. Zo kunt u zelf beslissen of u het leidingwerk door onze ontstoppingsdienst wilt laten vervangen.

Hoogezand

Onderhoud

Ook wanneer u uw leidingwerk heeft laten vervangen, is het verstandig om eens in de zoveel tijd preventief onderhoud te laten plegen. Zo komen mogelijke problemen vroegtijdig aan het licht. Onze ontstoppingsdienst in Hoogezand kan u ook voor onderhoud van dienst zijn.

Ontstoppingsdienst in Hoogezand nodig?

U heeft nu wel een idee gekregen van de mogelijkheden van ons ontstoppingsbedrijf. Maar waarom zou u nu eigenlijk in Hoogezand voor ons bedrijf kiezen? Dat is simpel, we zetten het voor u op een rij:

  • Onze ontstoppingsdienst werkt op basis van no cure, no pay
  • Wij rekenen geen voorrijkosten
  • Wij zitten direct bij u in de buurt, ook in Hoogezand
  • Wij geven 3 maanden garantie

Contact

Bent u benieuwd naar wat ons ontstoppingsbedrijf in Hoogezand kan betekenen op het gebied van ontstopping, aanleg, inspectie of onderhoud? Of heeft u snel een rioolreiniging nodig? Neem dan zelf vrijblijvend contact met onze ontstoppingsdienst op. Bel voor de ontstoppingsdienst in Hoogezand naar het volgende nummer: 0598-421465.