WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Assen?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur en btw.

WC Verstopt Assen?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Assen?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Als het direct nodig is om de afvoerproblemen te verhelpen

De ontstoppingsdienst in Assen is uw specialist als het gaat om het verhelpen van een opstopping in uw riool en / of afvoerbuizen. Soms heeft u een acuut probleem met een verstopping van een afvoerbuis of is de riolering verstopt geraakt. In deze gevallen staat 123 Ontstopper ontstoppingsdienst snel voor u klaar om met professionele rioolservice het probleem snel te verhelpen. De meeste storingen zijn binnen een half uur wel opgelost. Bij spoed kunt u rekenen op onze 24-uurs service. In Assen en elders.

We werken als ontstoppingsdienst voor zakelijke en particuliere klanten

We werken in Assen en op andere plaatsen in Noord-Nederland niet alleen voor particulieren. Ook zakelijke klanten mogen op onze rioolservice en diensten op het gebied van ontstopping rekenen. Bent u bijvoorbeeld aannemer of projectontwikkelaar en wilt u weten op welke manier we u met ontstopping kunnen helpen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook zakelijke klanten kunnen natuurlijk rekenen op onze 24-uurs service. We merken dat ondernemers in Assen en elders steeds vaker in het weekend en in de avond en nacht de ontstoppingsdienst bellen voor een ontstopping. Denk hierbij, bijvoorbeeld, maar eens aan de horecaondernemers die ’s avonds laat worden geconfronteerd met verstopte toiletten en hun gasten toch van dienst willen blijven.

Voor de ontstoppingsdienst in Assen die garanties biedt

We zetten de garanties die we bieden als ontstoppingsdienst graag voor u op een rij:

 • No Cure – No Pay ontstopping service
 • Wij berekenen nooit voorrijkosten
 • Wij hebben altijd een monteur uit de directe omgeving voor rioolreiniging
 • 3 Maanden garantie op elke ontstopping
 • Vakkundige monteurs met minimaal acht jaar ervaring

Heeft u vragen over onze garanties of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper. U vindt onze contactgegevens hieronder.

Assen

Neem contact op met de ontstoppingsdienst in Assen

Heeft u een dringende vraag of direct onze hulp nodig voor een ontstopping of opstopping in Assen? Bel dan het spoednummer van de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper. Het telefoonnummer 085 – 30 33 955 is dag en nacht bereikt en op alle dagen in het jaar. Wij zijn snel ter plaatse en lossen de meeste problemen binnen een half uur op. Heeft u een minder dringende vraag of wilt u gewoon wat meer informatie over de mogelijkheden die ons ontstoppingsbedrijf kan bieden met rioolservice en het verhelpen van verstopping aan afvoerbuizen? Bel dan in Assen met telefoonnummer 0592-201239. 123 Ontstopper lost uw problemen met riolering en afvoer als de ontstoppingsdienst in Assen op.