WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstopt Appelscha?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur en btw.

WC Verstopt Appelscha?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Appelscha?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Kies voor kwaliteit, kies voor 123 Ontstopper

Bent u dringend op zoek naar een kwalitatieve ontstoppingsdienst in Appelscha? Zoek dan niet verder, maar schakel direct ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper in. Wij zijn al vele jaren een bekend begrip in Drenthe, Groningen en Friesland. Ook in Appelscha hebben wij als gedegen, betrouwbare en professionele ontstoppingsdienst al veel woningen mogen voorzien van een goedwerkende ontstopping. De één had problemen met een verstopte riolering, de ander was gewoon toe aan een periodieke rioolreiniging. Wilt u weten wat wij allemaal voor u in Appelscha kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bel ons direct via onderstaande contactgegevens.

Ontstoppingsdienst 123 Ontstopper in Appelscha raadt inspectie aan

Bij een verstopte riolering is het logisch dat u een ontstoppingsdienst inschakelt. Een doucheputje dat niet meer doorloopt, een wc die op het punt staat te overstromen bij elke doorspoelbeurt: dit zijn situaties die duidelijk vragen om rioolservice. Maar wist u dat onze ontstoppingsdienst ook in Appelscha veel meer dan dat kan betekenen? Zo verzorgen onze vakmensen, naast de rioolreiniging, ook rioolinspecties. Dit doen zij met de modernste en nieuwste apparatuur, zoals een rioolcamera. Deze camera ontdekt bijvoorbeeld met gemak boomwortels die door uw leidingen heen zijn gegroeid. Door die op tijd te ontdekken, kunnen onze specialisten er direct wat aan doen. Hierdoor bent u van veel mogelijke schade en overlast verlost. Wilt u in Appelscha uw leidingen laten verleggen of een geheel nieuwe riolering aan laten leggen? Ook dan bent u bij ontstoppingsdienst 123 Ontstopper aan het juiste adres. Kijk u mee naar onze mooie voordelen?

123 Ontstopper: ook in Appelscha uw ontstoppingsdienst

Als u een ontstopping wilt laten uitvoeren, is het van belang dit door een professionele club te laten doen. Kiest u namelijk voor een amateur, dan is de kans groot dat deze meer schade en rotzooi aanricht, dan dat uw verstopte riolering ooit had kunnen doen. Wij adviseren u daarom ook in Appelscha te kiezen voor onze ontstoppingsdienst. Volg de velen die u al zijn voorgegaan in heel Drenthe, Friesland en Overijssel. Kies ook voor ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper. Wij zijn:

 • Zeer betaalbaar
 • Lekker snel
 • Actueel in apparatuur
 • Lang ervaren
 • Helder in afspraak en kosten

Appelscha

Wees de verstopping voor

Wacht dus niet langer en besluit vandaag nog te kiezen voor een ontstopping. Of wees de verstopping, en daarmee de rotzooi, viezigheid en stank, voor door uw riolering en leidingen nu al te laten inspecteren en reinigen door onze ontstoppingsdienst. Kies voor onze rioolreiniging. Bel 123 Ontstopper via telefoonnummer 085 – 30 33 955 en onze ontstoppingsdienst snelt naar Appelscha!