WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Appingedam?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Appingedam?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Appingedam?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Problemen met uw afvoer?

Op zoek naar een ontstoppingsdienst in Appingedam omdat uw afvoer iedere keer verstopt raakt? Dit kan voor veel overlast zorgen. Water dat niet wegloopt in uw gootsteen kan door afvalresten voor nare luchtjes zorgen. U wilt natuurlijk ook geen overstroming riskeren. Sommige verstoppingen kunt u zelf eenvoudig oplossen door gebruik te maken van een ontstopper. Echter, wanneer u structureel problemen ondervindt en rioolreiniging nodig is, kunt u het beste de professionele hulp van een ontstoppingsdienst inschakelen. Woont u in Appingedam of omgeving? Neem dan contact op met de ontstoppingsdienst van Appingedam: 123 Ontstopper.

Bel onze ontstoppingsdienst: snel in Appingedam

Zelf merkt u vaak ook dat uw afvoer verstopt is. Uw keuken- of wastafelafvoer borrelt en maakt geluiden. En wat denkt u aan een toilet dat bij harde regenval overstroomt? Niet wenselijk! Wacht dan ook niet te lang en bel in Appingedam 123 Ontstopper. De meeste verstoppingen kan onze rioolservice binnen een half uur voor u oplossen.

Ontstopping, inspectie en onderhoud

Onze dienst heeft jarenlange ervaring in de ontstopping van wc’s, afvoeren en gootstenen. Maar ook op het gebied van inspectie en onderhoud kunnen wij u in Appingedam dezelfde dag nog van dienst zijn. Onze producten en materialen zijn van de beste kwaliteit en wij werken altijd met de meest moderne technieken. Hierdoor kunnen wij vaak al met een simpele ingreep uw verstopte riolering ontstoppen.

Rioolcamera inspectie

Het is aan te raden om ook in het geval van een goed werkende riolering regelmatig onderhoud te laten plegen door onze ontstoppingsdienst. Ons ontstoppingsbedrijf controleert dan regelmatig de staat van uw leidingen en riolering. Indien nodig kunnen wij reparaties uitvoeren. U beperkt op deze manier het risico en bespaart uzelf een hoop ellende. Bij de controle maken we gebruik van zogenaamde rioolcamera inspectie. U kunt zelf meekijken op het lcd scherm van onze camera. Vraag naar de mogelijkheden in Appingedam.

Appingedam

Voordelen

Kijk hieronder eens naar de voordelen van onze ontstoppingsdienst:

 • Altijd een rioolservice bij u in Appingedam
 • Gunstige tarieven, geen voorrijkosten
 • Probleem niet verholpen? Dan berekenen wij u niets!
 • 3 maanden garantie
 • 24/7 bereikbaar

Ervaar het zelf

Wilt u zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van onze ontstoppingsdienst? Dan raden wij u aan vandaag nog contact op te nemen met de rioolservice van 123 Ontstopper. Tevens kunt u voor periodiek onderhoud bij ons terecht. Meer informatie nodig of offerte aanvragen? Bel onze ontstoppingsdienst in Appingedam op telefoonnummer 085 – 30 33 955.