WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Bedum?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Bedum?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Bedum?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Snel hulp nodig van 123 Ontstopper?

Onze ontstoppingsdienst in Bedum is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kan direct bij u langskomen in Bedum wanneer u problemen met uw riolering of afvoer ondervindt. Al onze medewerkers zitten minimaal acht jaar in het vak en zijn dan ook experts in rioolservice en ontstopping. U kunt daarom bij een verstopte riolering altijd rekenen op een deskundig specialist die u helpt bij uw rioleringsproblemen. Wij staan binnen een uur bij u op de stoep en kunnen uw probleem vaak binnen een half uur al verhelpen. Tevens krijgt u drie maanden garantie op onze werkzaamheden en berekenen wij geen voorrijkosten. Maak daarom snel een afspraak in Bedum met onze ontstoppingsdienst zodat wij u van uw probleem af kunnen helpen.

De zakelijke markt

In Bedum werken we niet alleen op de particuliere markt. Wij hebben ook al veel zakelijke klanten van dienst kunnen zijn op het gebied van rioolservice en ontstopping. Bent u bijvoorbeeld aannemer? Of bent u een loodgietersbedrijf en heeft u de expertise van een ontstoppingsdienst nodig? Neem dan eens contact op met ons ontstoppingsbedrijf om de mogelijkheden voor zakelijke klanten te bespreken. Ook dan kunt u natuurlijk rekenen op onze 24- uurs service en voordelige tarieven.

De complete service van onze ontstoppingsdienst

Ervaar in Bedum zelf het gemak van de aantrekkelijke garantievoorwaarden en complete service van onze ontstoppingsdienst in Bedum. Wij bieden u onder andere de volgende zekerheden:

 • Geen voorrijkosten
 • Altijd een monteur bij u in de buurt
 • Dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen
 • No cure, no pay concept
 • 3 maanden garantie op onze werkzaamheden

Bedum

Ontstoppingsdienst in Bedum: snel van uw verstopping af

Door vet, zeep, vuil en stof kunnen de leidingen van uw afvoer en riolering na verloop van tijd dichtslibben. De diameter van uw leiding wordt steeds kleiner, water stroomt slechter door. Dit kan voor nare luchtjes zorgen. Voorkom erger en bel onze ontstoppingsdienst in Bedum om uw problemen te komen verhelpen. Wij maken gebruik van professionele apparatuur om uw ontstopping te realiseren. Door onze hogedruksystemen om leidingen te reinigen en te frezen, bent u binnen no time van uw verstopping af en kunt u uw afvoer weer in gebruik nemen.

Hulp nodig?

Direct hulp nodig van een ontstoppingsdienst? Bel dan in Bedum met 123 Ontstopper voor rioolreiniging, ontstopping van afvoeren of inspectie. U kunt te allen tijde rekenen op ons vakmanschap en deskundigheid. Ons telefoonnummer is 085 – 30 33 955. U wordt altijd snel en vakkundig geholpen door onze ontstoppingsdienst in Bedum.