WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Beilen?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Beilen?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Beilen?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Hogedruksystemen om het echt goed te ontstoppen

Als ontstoppingsdienst in Beilen en omgeving is 123 Ontstopper uw specialist voor de ontstopping van de verstopte riolering of het oplossen van problemen met uw niet vlotjes doorlopende afvoerbuizen in keuken, toilet en badkamer. Onze monteurs hebben veel ervaring in het oplossen van problemen aan het riool en de afvoer en rioolreiniging is dan natuurlijk onze specialiteit. Ontstoppingsdienst 123 Ontstopper is altijd bij u in de buurt van Beilen om de rioolreiniging te doen. Daarvoor gebruiken we de beste gereedschappen. Wees daarom niet verbaasd als u in Beilen of elders al een hele tijd bezig bent geweest met de rioolreiniging en dit niet is gelukt, terwijl onze specialisten bijna iedere klus binnen een half uur hebben geklaard.

Ontstoppingsbedrijf en ontstoppingsdienst 123 Ontstopper lost het snel op

Onze medewerkers in Beilen en in de noordelijke provincie hebben minimaal acht jaar ervaring met ontstopping van de riolering en afvoerbuizen. Door gebruik te maken van inzicht, ervaring en kennis en daarbij de beste gereedschappen, zoals hogedruksystemen te gebruiken, is bijna iedere klus binnen een half uur geklaard. Dan krijgt u daarbij natuurlijk ook garantie op het geleverde werk. Ontstoppingsdienst 123 Ontstopper biedt u daarom ook vol overtuiging drie maanden garantie aan na het uitvoeren van een ontstopping.

De garanties van ontstoppingsdienst Beilen, 123 Ontstopper

 • No cure = No pay
 • Geen voorrijkosten
 • Direct in de buurt
 • 3 maanden garantie
 • Vakkundig personeel met minimaal 8 jaar ervaring

Bekijk via de website de telefoonnummers voor het juiste nummer bij u in Beilen of bel ons spoednummer 085 – 30 33 955 als u ons direct in wilt schakelen. Onze ontstoppingsdienst lost u probleem met de riolering of de afvoerbuizen snel op.

Beilen

Rioolreiniging door 123 Ontstopper, uw ontstoppingsdienst in Beilen

Heeft u spoed met uw rioolreiniging, omdat de verstopping zo ernstig is dat u niet meer normaal naar het toilet kunt? Of heeft u ontstopping nodig voor uw afvoerbuizen in Beilen of elders in de regio? Neem dan direct contact op met het spoednummer van ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper. Een van onze vakkundige specialisten in ontstopping is snel bij u om de verstopte riolering weer in orde te krijgen. In de meeste gevallen hebben we minder dan een half uur nodig om de verstopte riolering weer vlot te laten functioneren. Bij spoed belt u onze ontstoppingsdienst op telefoonnummer 085 – 30 33 955. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, op alle dagen van de week en zorgen dat u snel wordt geholpen door onze ontstoppingsdienst in Beilen.