WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Bellingwedde?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Bellingwedde?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Bellingwedde?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Laat uw riool regelmatig inspecteren

Wist u dat onze ontstoppingsdienst in Bellingwedde niet alleen in te schakelen is als u een verstopte riolering heeft? Ons ontstoppingsbedrijf voert namelijk ook rioolservice uit op het gebied van inspectie en onderhoud. Wij zorgen er voor dat wij de ontstopping bij u op professionele wijze verzorgen en dat de kans op een verstopping geminimaliseerd is. Door regelmatig uw leidingen te laten inspecteren en te laten reinigen, is de kans op verstopping namelijk enorm verkleind. Kies dus ook voor een bezoekje van de experts van 123 Ontstopper. Wij komen graag bij u in Bellingwedde op bezoek. Onze ontstoppingsdienst helpt u snel van uw verstopping af!

De diensten van onze ontstoppingsdienst in Bellingwedde

U bent op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in omgeving Bellingwedde, want u heeft last van een verstopte riolering. Of misschien wilt u uw leidingen gewoon even laten controleren? 123 Ontstopper regelt hoe dan ook graag de (nog te verwachten) ontstopping voor u. Maar dat is nog niet alles wat onze specialisten voor u kunnen betekenen. Wist u dat onze ontstoppingsdienst ook:

 • Uw riool kan inspecteren met een vernuftige rioolcamera?
 • Uw riolering aan kan leggen?
 • Uw riolering kan vervangen door de nieuwste leidingen?
 • Uw riool kan voorzien van de beste rioolreiniging?
 • Uw riool periodiek kan controleren en zonodig reinigen?

Professioneel, met de nieuwste middelen

Zoals gezegd kunnen de vakmensen van ontstoppingsdienst 123 Ontstopper uw leidingen en riolering in Bellingwedde inspecteren met behulp van een rioolcamera. Wij vertellen u daar graag, als klantvriendelijke ontstoppingsdienst in Bellingwedde, nog wat meer over. Deze camera wordt rustig afgedaald in uw leidingen, waardoor wij precies kunnen zien hoe de staat van uw riool is. Is een rioolreiniging nodig? Dan maakt onze rioolservice uw riool weer schoon, zodat deze niet meer zo snel verstopt raakt. De vakmensen van 123 Ontstopper hebben deze actie al regelmatig uit mogen voeren in onder andere Bellingwedde. Onze ontstoppingsdienst is daar al regelmatig besteld. Misschien heeft u al wel eens busje van ons zien staan? Zorg er vandaag nog voor dat u straks ook niet met schade, rotzooi en vieze geurtjes in huis zit. Laat uw eventueel verstopte riolering vandaag nog opschonen door het snelste ontstoppingsbedrijf!

Bellingwedde

Bestel ook in Bellingwedde de beste ontstoppingsdienst

Zorg vandaag nog verlost te worden van uw verstopte riolering. Bel de vakmensen van 123 Ontstopper via 085 – 30 33 955 en kies ook voor onze professionele en discrete ontstoppingsdienst in Bellingwedde!