WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Bolsward?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Bolsward?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Bolsward?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Uw specialist bij verstoppingen in Noord-Nederland

De ontstoppingsdienst in Bolsward wordt verzorgd door ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper. 123 Ontstopper ontstoppingsbedrijf heeft verschillende vestigingen, waaronder een rioolservice bij u in de buurt van Bolsward. Onze mensen zijn specialisten met vaak tientallen jaren ervaring met een verstopte riolering, rioolreiniging en bijvoorbeeld, een verstopte afvoer in Bolsward of elders. Kies ook voor ontstoppingsdienst 123 Ontstopper en wij helpen u snel weer aan een vlot doorlopende afvoerbuis en een vlekkeloos functionerend riool.

Onze ontstoppingsdienst is altijd bereikbaar

123 Ontstopper staat voor de kwaliteit van haar dienstverlening met rioolservice met de beste mensen en de beste materialen. Wij begrijpen dat u die vervelende verstopping met behulp van de rioolservice zo snel mogelijk opgelost wilt zien. Bij een serieus verstopte riolering heeft u ook echt de vakman en de juiste materialen nodig om voor goede ontstopping te kunnen zorgen. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om middenin het weekend of ’s-Avonds laat te worden geconfronteerd met een verstopte riolering. Zeker op dat soort momenten is het prettig om te weten dat de ontstoppingsdienst altijd bereikbaar is en ook echt komt als het nodig is. Bel daarom nu 123 Ontstopper op 085 – 30 33 955 als u direct onze rioolservice nodig heeft voor een ontstopping. Wij zijn er snel om u te helpen met rioolreiniging.

Welk soort verstoppingen lost de ontstoppingsdienst in Bolsward op

U kunt altijd een beroep doen in Bolsward en elders in het noorden op de betrouwbare, snelle en voordelige service van de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper. Enkele voorbeelden van verstoppingen die wij op kunnen lossen met rioolservice:

 • Verstopte riolering
 • Verstopte afvoerbuis in de keuken
 • Niet goed doorlopende afvoeren
 • Borrelende geluiden uit toilet en afvoerbuizen
 • Periodieke rioolreiniging als preventie tegen een verstopte riolering

Bolsward

Neem contact op met de onstoppingsdienst in Bolsward

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u als ontstoppingsdienst kunnen bieden of heeft u direct de hulp nodig van ons ontstoppingsbedrijf in Bolsward? Neem dan direct contact op met telefoonnummer 085 – 30 33 955. 123 Ontstopper is altijd bereikbaar, 24 uur per dag en op alle dagen van de week. In Bolsward zijn we bijvoorbeeld in de meeste gevallen binnen een half uur ter plaatse, om uw rioolreiniging te doen en de verstopte riolering op te lossen met ontstopping. Kies nu ook voor 123 Ontstopper, uw ontstoppingsdienst in Bolsward.