WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstopt Coevorden?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Coevorden?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Coevorden?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

De oplossingen voor verstoppingen in riolering en afvoer

Uw ontstoppingsdienst in Coevorden, 123 Ontstopper, biedt de oplossingen die u nodig heeft voor uw verstopte riolering en dichtgeslibde afvoerleidingen. Wij zijn gevestigd dichtbij u in de buurt van Coevorden en hebben altijd snel een specialist met veel ervaring bij u in huis of kantoor om het probleem door ontstopping op te lossen. Reken daarbij op ons vakmanschap en praktische inzicht om tot snelle oplossingen te komen. De meeste rioolreiniging en ontstopping, met optimaal effect, hebben we binnen een half uur gedaan. Kunnen we het probleem in Coevorden of elders niet oplossen? Dan betaalt u helemaal niets aan de ontstoppingsdienst! Dit melden we u overigens vol overtuiging, omdat we eigenlijk alle problemen met de riolering en de afvoer wel opgelost krijgen.

Ontstoppingsdienst voor particulier en bedrijf

123 Ontstopper werkt niet uitsluitend voor particulieren om problemen met de riolering en de afvoer op te lossen. Wij werken als ontstoppingsbedrijf ook voor tal van zakelijke opdrachtgevers in Coevorden en elders in het noorden van Nederland. Onze specialisten helpen aannemers, projectontwikkelaars, ingenieurs en projectbureaus met het aanpakken van situaties, waarbij rioolreiniging gewenst is of, bijvoorbeeld, de ontstopping van afvoeren noodzakelijk is geworden. Dat doen we overigens met net zoveel plezier als het werk met rioolreiniging en rioolservice aan de afvoer en het riool bij u thuis.

Uw ontstoppingsdienst in Coevorden biedt garanties

Ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper in Coevorden biedt u bij elke opdracht voor een verstopte riolering en voor ontstopping van afvoerleidingen de volgende garanties als ontstoppingsdienst:

 • Wij zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week
 • U krijgt altijd een specialist in rioolreiniging met minstens 8 jaar ervaring
 • Kunnen we met ontstopping niet zorgen voor de oplossing? U betaalt niets
 • Wij berekenen geen voorrijkosten
 • Altijd de ontstoppingsdienst dichtbij u in de buurt, bijvoorbeeld in Coevorden

Coevorden

Contactgegevens van de ontstoppingsdienst in Coevorden

Heeft u dringend de hulp van de ontstoppingsdienst nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bellen op telefoonnummer 085 – 30 33 955. We hebben altijd een monteur met de juiste kennis en ervaring in de buurt om uw probleem snel en effectief op te lossen. Heeft u wel een ontstoppingsbedrijf nodig, maar is er geen haast met uw opdracht? Kies dan voor het voor u dichtstbijzijnde telefoonnummer, zoals op onze website vermeld. 123 Ontstopper is uw professionele ontstoppingsdienst in Coevorden.