WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstopt Damwoude?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Damwoude?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Damwoude?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Niet lang wachten op hulp bij verstoppingen in het riool en de afvoer

123 Ontstopper biedt u met de ontstoppingsdienst in Damwoude en elders in Friesland, Groningen en Drenthe snel hulp bij een verstopte riolering en zorgt voor ontstopping van uw afvoerbuizen. Wij werken met een team van specialisten in ontstopping, rioolreiniging en op het gebied van het verhelpen van storingen aan riool en afvoer, met de rioolservice waar u acuut of wat minder dringend op zit te wachten. Heeft u op dit moment direct onze hulp nodig in Damwoude of elders in het noorden van de ontstoppingsdienst? Bel dan direct ons spoednummer, 085 – 30 33 955, zodat wij snel bij u ter plaatse kunnen zijn. De meeste verstoppingen kunnen wij binnen een half uur oplossen en u krijgt een scherpe prijs voor optimale rioolservice. Wij zijn ervan overtuigd dat we u de beste oplossing kunnen geven en bieden daarom 3 maanden garantie op iedere ontstopping.

Kies ook als ondernemer voor de Ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper

Heeft u als ondernemer direct onze hulp nodig voor de ontstopping in Damwoude of elders in de regio? Bel dan ons spoednummer 085 – 30 33 955. Heeft u, bijvoorbeeld, de onstoppingsdienst nodig, omdat uw horecapand blank staat door een verstopte riolering? Bel ons dan snel, we zijn er snel en helpen u van uw probleem af, zodat u weer verder kunt met de verzorging van uw gasten. Ook voor andere situaties waar u als ondernemers of particulier mee te maken heeft en waar het ontstoppingsbedrijf soelaas kan bieden, zijn we er snel met een vakkundige monteur.

Service en garantie van de ontstoppingsdienst in Damwoude

Wie bieden u in Damwoude en elders de volgende services en garanties:

 • Altijd een monteur bij u uit de buurt
 • Scherpe prijzen en geen voorrijkosten van de ontstoppingsdienst
 • Probleem niet opgelost? Wij berekenen geen kosten
 • 3 Maanden garantie op de ontstopping
 • Altijd bereikbaar en snel opgelost

Damwoude

Contacteer de ontstoppingsdienst in Damwoude

Voor direct hulp van de ontstoppingsdienst voor een ontstopping in Damwoude of ergens anders in Noord-Nederland, belt u met de spoedservice van 123 Ontstopper op telefoonnummer 085 – 30 33 955. Wij zijn snel bij u in Damwoude voor rioolreiniging of het verhelpen van de storing met ontstopping van uw afvoerbuizen. Heeft u geen spoed, maar wil u wel meer informatie over rioolreiniging of wilt u uw verstopte riolering met ons bespreken? Bel dan met ons kantoor in Friesland op telefoonnummer 058-2038055. Wij bieden u optimale service en garantie met onze ontstoppingsdienst in Damwoude.