WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop De Marne?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt De Marne?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt De Marne?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Niemand wordt vrolijk van een verstopte afvoer

Als u in De Marne te kampen heeft met een verstopte riolering is het van belang zo spoedig mogelijk een ontstoppingsdienst in De Marne in te schakelen. Neem daarom vandaag nog contact op met 123 Ontstopper. Dit ontstoppingsbedrijf is uw professionele partner als het gaat om een ontstopping. Onze vakmensen gaan vakkundig en discreet te werk. Kijkt u even mee naar al onze diensten?

Voorkom nare geurtjes en rotzooi

De ervaren specialisten van 123 Ontstopper hebben al vele jaren ervaring in het ontstoppen van onder andere gootstenen, toiletten, doucheputjes en CV overlopen. Ook in De Marne hebben wij al diverse bezoekjes gebracht om mensen te verlossen van nare geurtjes en overstroomde wastafels en toiletten. Wij helpen als ontstoppingsbedrijf u volledig van de problemen af. Zo zijn wij naast een ontstoppingsdienst ook een snelle en vakkundige rioolservice. Mocht u dus een verstopte riolering onder uw woning hebben zitten; wij maken hem met gemak weer schoon. Zo kan uw volledige afvoer weer vlot en vloeiend doorlopen. Mocht de schade daar beneden nog wat heftiger zijn, dan kunt u tevens bij ons terecht voor rioolreiniging. Voordat u het weet zijn wij weer vertrokken en is uw huis weer fris.

De ontstoppingsdienst in De Marne helpt u graag

Last hebben van een verstopping is nooit leuk. Ook in De Marne wilt u zoiets niet meemaken. Mocht dat wel het geval zijn, dan wilt u natuurlijk een professionele ontstoppingsdienst inschakelen. Maar wist u dat het ook loont regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw afvoer, door regelmatig uw riool te laten reinigen, door bijvoorbeeld de rioolreiniging van ontstoppingsdienst 123 Ontstopper? Onze vakmensen gebruiken hiervoor de beste en nieuwste middelen en materialen. Zo maken wij gebruik van een rioolcamera als wij een inspectie uitvoeren via onze rioolservice. Wacht dus niet langer en bel onze ontstoppingsdienst nu. Wij komen graag langs in De Marne om u te helpen.

De Marne

De diensten van 123 Ontstopper

De beste ontstoppingsdienst in De Marne is 123 Ontstopper. Wij helpen u op vele gebieden aangaande ontstopping. Hierbij een selectie van onze diensten op een rij:

 • Ontstoppen van uw verstopte riolering
 • Riolering aanleggen
 • Inspectie van uw riool
 • Rioolreiniging
 • Onderhouden van uw riool

U zoekt in De Marne naar een ontstoppingsdienst?

Wilt u zo snel mogelijk van uw verstopte riolering af? Schakel dan vandaag nog 123 Ontstopper in. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 30 33 955. Wij helpen u graag snel, professioneel en discreet van uw verstopping af als de beste ontstoppingsdienst in De Marne!