WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Delfzijl?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Delfzijl?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Delfzijl?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Ontstoppen met spoed

Ondervindt u in Delfzijl last van een verstopte afvoer, water dat omhoog komt in de wc of stankoverlast door een verstopte riolering? En wilt u graag een offerte ontvangen van een ontstoppingsdienst in Delfzijl? De ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper staat dag en nacht voor u klaar om spoedhulp te bieden bij al uw riool- en verstoppingsproblemen.

Uw verstopping dezelfde dag opgelost

Wanneer u op zoek bent naar een ontstoppingsdienst in Delfzijl, dan bent u bij 123 Ontstopper aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in rioolreiniging en het ontstoppen van gootstenen, rioleringen, wc’s en afvoeren. De meeste ontstoppingen lost onze ontstoppingsdienst nog dezelfde dag voor u op, doordat wij enkel met de beste kwaliteit qua materialen en producten werken. Uiteraard altijd volgens de geldende richtlijnen. Aarzel dan ook niet en maak vandaag nog gebruik van onze ontstoppingsdienst.

De ontstoppingsdienst in Delfzijl

Heeft u last van stankoverlast in huis? Grote kans dat uw riolering aan een ontstopping toe is. Of misschien merkt u dat het water in de gootsteen steeds moeilijker of helemaal niet wegloopt. Wij raden u aan om niet te lang te wachten met het bellen van een ontstoppingsdienst. Door deze problemen snel te laten verhelpen, voorkomt u ergere schade. Ons ontstoppingsbedrijf kan binnen een uur bij u in Delfzijl zijn en door onze moderne apparatuur de ontstopping vaak binnen een half uur al oplossen!

Onderhoud laten plegen

Het is verstandig om ook regelmatig onderhoud te laten plegen, ook wanneer u in principe goed werkende riolering, wc’s en afvoeren heeft. Ons ontstoppingsbedrijf heeft een speciale onderhoudsservice, zodat wij op periodieke basis de staat van uw leidingen kunnen beoordelen en indien nodig, delen kunnen vervangen. Het risico op schade wordt op deze manier beperkt en mogelijke problemen worden vroegtijdig ontdekt.

Delfzijl

Wij besparen u een zoektocht!

U kunt in Delfzijl waarschijnlijk voor meerdere ontstoppingsdiensten kiezen. Echter besparen wij u graag deze zoektocht en geven wij u een aantal redenen om voor de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper te kiezen:

 • Moderne apparatuur en technieken
 • Jarenlange ervaring
 • Gecertificeerde vaklui
 • Met onze rioolservice staan wij binnen een uur bij u in Delfzijl
 • Veel tevreden klanten gingen u al voor

Neem contact met ons op

Of u nu onderhoud wilt laten plegen, met spoed een rioolreiniging wilt laten uitvoeren of uw gootsteen wilt laten ontstoppen, 123 Ontstopper staat ook in Delfzijl graag tot uw dienst. Bel onze ontstoppingsdienst in Delfzijl 24/7 op telefoonnummer 085 – 30 33 955 en u bent binnen no time van uw verstopping af!