WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Dokkum?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Dokkum?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Dokkum?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Over problemen met de riolering en de afvoer

Heeft u overwogen om de ontstoppingsdienst in Dokkum in te schakelen? Denk dan aan ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper. Wij werken dag en nacht met ontstopping aan de oplossingen voor de verstopte riolering en bieden rioolservice met ervaren en vakkundige monteurs. Dit doen we in Dokkum, maar ook op tal van andere plaatsen in Friesland. Heeft u direct hulp nodig bij een ontstopping? Bel dan met het spoednummer van de ontstoppingsdienst: 085-3033955. U krijgt direct een monteur van het ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt van Dokkum aan de telefoon. Uw storing is meestal binnen een half uur verholpen. U kunt ons natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken voor de rioolservice, waarbij de komst van de monteur niet dringend gewenst is. U vindt de gegevens van de ontstoppingsdienst bij u in de buurt hieronder.

De Ontstoppingsdienst zorgt voor echte oplossingen

Rioolreiniging is een vak en dat vak verstaan wij bij 123 Ontstopper. Door onze vakbekwame mensen en onze uitstekende gereedschappen en apparatuur, zijn wij in staat om vrijwel ieder probleem op een snelle en praktische manier op te lossen. Dat lukt ons zelfs meestal binnen een half uur, waardoor u weer normaal gebruik kunt maken van keuken, badkamer en toilet.

Uw ontstoppingsdienst in Dokkum biedt u zekerheid

123 Ontstopper is uw specialist in Dokkum in rioolservice en zorgt voor vakkundige en snelle hulp bij een verstopte riolering en biedt professionele ontstopping. Wij onderscheiden ons door:

 • Vakkundige medewerkers met veel ervaring
 • Geen voorrijkosten
 • 24-uurs service
 • Ontstoppingsbedrijf direct bij u in de omgeving Dokkum
 • Ontstopping op basis van No Cure – No Pay

Voor iedere ontstopping door onze ontstoppingsdienst geldt overigens een garantietermijn van 3 maanden. Niemand wil tenslotte dat u binnen de kortste keren opnieuw de monteur voor dezelfde verstopte riolering nodig heeft.

Dokkum

De ontstoppingsdienst in Dokkum, uw contactgegevens

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die 123 Ontstopper u in Dokkum op het gebied van rioolservice en ontstopping te bieden heeft? Bel dan met het ontstoppingsbedrijf met ontstoppingsdienst in Leeuwarden op telefoonnummer 058-2038055. Heeft u dringende situaties, bijvoorbeeld een ernstig verstopte riolering die overloopt of een keuken die blank staat door overlopende afvoerputten? Neem dan direct contact op met ons spoednummer: 085 – 30 33 955. U heeft direct een monteur aan de telefoon die u gaat helpen met het probleem. 123 Ontstopper is uw betrouwbare ontstoppingsdienst in Dokkum.