WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Drenthe?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Drenthe?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Drenthe?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Opstopping problemen worden snel opgelost!

De ontstoppingsdienst in Drenthe wordt steeds beter georganiseerd en is tegenwoordig ook 24 uur per dag bereikbaar en komt op het moment dat u dit in Drenthe ook direct nodig heeft. Bij 123 Ontstopper zijn we al heel lang experts in rioolservice en ontstopping van uw afvoerbuizen. Al onze monteurs hebben minstens acht jaar ervaring met afvoeren en riolen. U mag daarom altijd rekenen op een vakkundige specialist die het probleem bij u komt verhelpen. In bijna alle gevallen is het probleem binnen een half uur opgelost. Met veel vertrouwen bieden we u trouwens daar drie maanden garantie op. 123 Ontstopper is uw partner voor het oplossen van opstoppingen van uw riool en afvoer. Wij staan voor u klaar bij acute problemen, maar ook als het gewoon gaat om het maken van een afspraak om uw probleem via de ontstoppingsdienst op te lossen.

Ontstoppingsdienst voor persoonlijke en zakelijke rioolservice

Wij werken niet uitsluitend voor particulieren. Ook zakelijke klanten kunnen op onze expertise en service rekenen bij het oplossen van problemen. Denk maar eens aan projectontwikkelaars en aannemers die tegen problemen met de riolering en de afvoer aanlopen. Daarbij zetten we ook regelmatig onze geavanceerde apparatuur en camera’s in om de problemen op te sporen.

Uw ontstoppingsdienst in Drenthe biedt zekerheid en garanties

Wij bieden u een aantal garanties, zodat u zeker weet dat u goed en vakkundig wordt geholpen:

 • 3 maanden garantie op iedere ontstopping
 • Opdracht niet met succes uitgevoerd? U betaalt ons niets!
 • Meeste ontstoppingen binnen een half uur klaar
 • Geen voorrijkosten, maar wel scherpe prijzen
 • Vakkundige monteurs met veel ervaring, altijd bij u uit de buurt in Drenthe

Reken op onze vakkundigheid en service als ontstoppingsdienst in het noorden.

Drenthe

Contactgegevens voor de ontstoppingsdienst in Drenthe

Heeft u direct de hulp van de ontstoppingsdienst nodig? Bel dan in Drenthe met telefoonnummer 085 – 30 33 955. Op dit nummer bereikt u de rioolservice van ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper 24 uur per dag en op iedere dag van de week. Wij gaan direct voor u aan de slag in Drenthe en zorgen dat het probleem snel verholpen wordt. De meeste ontstopping kunnen we binnen een half uur doen en dan is uw afvoerpijp weer klaar voor gebruik. Heeft u gewoon een vraag voor de ontstoppingsdienst of wilt u meer weten over ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper? Bel dan ons normale telefoonnummer. In Drenthe is dit 0592-201239. Ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper zorgt voor uw ontstoppingsdienst in Drenthe.