WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Eelde?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50- inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Eelde?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Eelde?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Problemen met de riolering

123 Ontstopper is uw ontstoppingsdienst in Eelde. We werken dag en nacht voor klanten in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en zijn in de meeste gevallen binnen een half uur ter plaatse om de verstopte riolering met ontstopping te behandelen. Wij zijn uw gespecialiseerde ontstoppingsbedrijf in de noordelijke provincies.

Geborrel in de keuken? Gezelligheid of werk voor de ontstoppingsdienst?

Geborrel in de keuken kan een prettige associatie oproepen, maar bij de ontstoppingsdienst denken we dan toch vooral aan een probleem met de afvoerbuizen in de keuken. Te grote stukken voedsel, restanten en vetresten kunnen na verloop van tijd zorgen voor serieuze problemen met verstopte afvoerbuizen en zelfs rioolreiniging kan dan noodzakelijk zijn geworden. Zijn alleen de afvoerbuizen verstopt? Ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper lost dit met ontstopping binnen een mum van tijd op. Ligt het probleem verderop in de riolering en is rioolreiniging noodzaak geworden. Ook daar kunnen we in Eelde en op andere plaatsen prima mee uit de voeten. Vertrouw op onze vakkundigheid en onze specialisten zullen uw verstopte riolering met ontstopping snel weer in een vlotte watergang helpen.

123 Ontstopper is uw ontstoppingsdienst in Eelde

We geven u graag in het kort weer op welke manier wij te werk gaan en op waar u bij ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper op kunt vertrouwen:

 • Snel bij u in Eelde, meestal binnen een half uur bij u voor de deur
 • Altijd bereikbaar, zodat u ook altijd geholpen kunt worden
 • Uitstekende vakmensen met tientallen jaren aan ervaring
 • Voor iedere verstopte riolering is een oplossing
 • Rioolreiniging met de beste gereedschappen voor langdurig resultaat

Maak nu ook in Eelde gebruik van onze professionele rioolreiniging van de ontstoppingsdienst en laat ons zorgen voor ontstopping van uw verstopte riolering of ontstopping van uw verstopte afvoerbuizen.

Eelde

Neem ook contact op voor rioolservice met de ontstoppingsdienst in Eelde

Heeft u in Eelde of elders in het noorden van Nederland last van een verstopte riolering en wilt u ontstopping voor de riolering en afvoerbuizen in keuken en badkamer? Neem dan contact met ontstoppingsdienst 123 Ontstopper op. U bereikt ons voor spoedgevallen, dag en nacht en op alle dagen van de week, op telefoonnummer 085 – 30 33 955. De ontstoppingsdienst is snel bij u op locatie. In Eelde staan we in spoedgevallen meestal zelfs binnen een half uur bij u op de stoep. Met onze voordelige tarieven en uitstekende rioolservice is 123 Ontstopper uw ideale partner als ontstoppingsdienst in Eelde.