WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Eemsmond?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Eemsmond?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Eemsmond?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Binnen no time van uw probleem af

Voor een ontstoppingsdienst in Eemsmond belt u met 123 Ontstopper. Heeft u last van een rioollucht in huis? Of wellicht loopt het water in uw wc niet meer goed door? De kans is dan aanwezig dat u last heeft van een verstopte riolering. Wij lossen elk probleem binnen no time op met onze speciale rioolservice en staan dag en nacht tot uw dienst!

Ervaren ontstoppingsdienst nodig?

123 Ontstopper heeft in Eemsmond inmiddels al een flinke klantenportefeuille op mogen bouwen. Zowel zakelijke klanten als particuliere klanten weten in Eemsmond de weg naar ons groeiende bedrijf inmiddels te vinden. Ons ontstoppingsbedrijf is expert in de ontstopping van gootstenen, wastafels, toiletten, sanitaire voorzieningen in badkamers. Door de jarenlange ervaring van onze gecertificeerde medewerkers hebben wij inmiddels al duizenden verstoppingen op weten te lossen. Wacht dan ook niet langer en laat onze ontstoppingsdienst ook in Eemsmond aan de slag gaan. Wij maken van uw verstopping een ontstopping met onze rioolreiniging.

Moderne apparatuur

De modern ingerichte wagens van onze ontstoppingsdienst beschikken over alle machines en apparatuur om snel en adequaat uw rioleringsproblemen op te lossen. U kunt er altijd op rekenen dat onze vakmensen de oorzaak van de situatie snel inzien en snel in actie kunnen komen.

Eemsmond

Waarom onze ontstoppingsdienst in Eemsmond?

Ook in Eemsmond bent u bij aan het juiste adres van 123 Ontstopper. Wij zetten graag op een rij waarom:

 • Moderne apparatuur en machines
 • Onze ontstoppingsdienst heeft enkel gecertificeerd personeel
 • Voor elke soort ontstopping
 • Streven naar 100% klanttevredenheid
 • Offerte op maat
 • Scherpe tarieven voor uurloon en materiaal

Offerte op maat

Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunt u in Eemsmond bij de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper terecht. Wanneer u besluit contact met ons op te nemen voor advies over het onderhoud van uw riolering of overige leidingen, komen wij eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Wij kunnen u dan advies geven en u krijgt tevens een beeld van wat ons bedrijf voor u kan betekenen. Tevens kan ons ontstoppingsbedrijf u een offerte op maat overhandigen.

365 dagen, 24/7

Woont u in Eemsmond en heeft u voor de ontstopping van uw riolering of sanitaire voorzieningen een ontstoppingsdienst nodig? Neem dan contact op met de vakmensen van 123 Ontstopper. 365 dagen per jaar, 24/7 per dag staat onze rioolservice voor u klaar om u te ontzorgen van uw rioolproblemen. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u behoefte aan advies? Bel ons dan op telefoonnummer 085 – 30 33 955. Onze ontstoppingsdienst in Eemsmond helpt u bij uw vragen!