WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstopt Emmen?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur en btw.

WC Verstopt Emmen?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Emmen?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Kies ook voor de 24-uurs diensten van 123 Ontstopper

Dag en nacht zijn we als ontstoppingsdienst in Emmen voor u op pad. Door het aanbieden van een 24-uurs rioolservice bieden we onze klanten de mogelijkheden om ook in het weekend en bij nacht en ontij geholpen te worden met een verstopte riolering en afvoerbuizen die dichtgeslibd zijn. Heeft u direct onze hulp nodig? Bel dan 085 – 30 33 955.

Ontstoppingsdienst 123 Ontstopper is er ook voor zakelijke klanten

Wij werken als ontstoppingsdienst niet uitsluitend voor particuliere klanten. Bedrijven zijn bij ons ook aan het juiste adres. Zo helpen wij als ontstoppingsbedrijf aannemers met een verstopte riolering of zijn we projectontwikkelaars van dienst bij de inspectie van slecht functionerende rioleringen in bouwprojecten, bijvoorbeeld in Emmen. We voeren hier regelmatig met onze geavanceerde apparatuur en camera’s inspecties uit om de oorzaak van een verstopte riolering te kunnen achterhalen of doen onderzoek naar de mogelijkheden om problemen bij de ontstopping op te lossen. Wilt u hier als ondernemer, bijvoorbeeld in Emmen, meer over weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. U vindt de gegevens van de dichtstbijzijnde vestiging van het ontstoppingsbedrijf hier (LINK) op de website.

Uw ontstoppingsdienst in Emmen biedt zekerheid

Vanuit onze jarenlange ervaring in Emmen en elders op het gebied van rioolservice en als ontstoppingsdienst, zijn we gewend aan het geven van service en garantie. Wij bieden u dan ook met overtuiging:

 • Vooraf duidelijkheid in de kosten. U betaalt nooit voorrijkosten
 • Gegarandeerd resultaat. Geen oplossing? U betaalt niets!
 • Altijd een monteur met minstens 8 jaar ervaring in ontstopping bij u
 • Altijd een monteur bij u uit de buurt, bijvoorbeeld Emmen
 • Ontstopping gelukt? U krijgt er drie maanden garantie op

Emmen

Contactgegevens ontstoppingsdienst Emmen

Bent u dringend op zoek naar een ontstoppingsdienst in het noorden van Nederland, bijvoorbeeld in Emmen en omgeving? Bel dan met de dag en nacht rioolservice van 123 Ontstopper, telefoonnummer 085 – 30 33 955 en reken op de snelle hulp van een van onze ervaren monteurs. Uw probleem met een verstopte riolering opgelost? Dat regelen we met een ontstopping van ons ontstoppingsbedrijf meestal binnen een half uur. U kunt dan weer veilig en comfortabel gebruik maken van douche, toilet of keuken in Emmen of elders in Groningen, Friesland of Drenthe. Heeft u geen haast met uw opdracht voor onze ontstoppingsdienst? Kijk dan op de website voor het telefoonnummer van de vestiging bij u in de buurt. 123 Ontstopper is uw gespecialiseerde spoed ontstoppingsdienst in Emmen.