WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstopt Franeker?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Franeker?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Franeker?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Snel hulp van de rioolservice in Friesland

Dringend behoefte aan de hulp van een rioolservice en ontstoppingsdienst in Franeker? Neem dan contact op met 123 Ontstopper op ons spoednummer 085 – 30 33 955. Wij werken met een team van vakkundige specialisten in ontstopping en rioolreiniging in de provincies Friesland, Drenthe en Groningen. Wij zijn in dringende situaties altijd snel met een monteur bij u in Franeker, zodat u snel geholpen kunt worden om een probleem met de verstopte riolering of de afvoerbuizen op te lossen. In bijna alle gevallen lukt het op de storing binnen een half uur op te lossen. Kies daarom ook voor de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper.

De Ontstoppingsdienst werkt voor ondernemer en particulier

123 Ontstopper is altijd bereikbaar voor dringende gevallen. Heeft u in de horeca een probleem met een verstopte riolering is zijn de afvoerbuizen verstopt? Dan is het prettig om te weten dat we u ook helpen op de momenten dat uw zaak vol met gasten zit en uw bedrijfsvoering snel weer op gang geholpen moet worden. Voor rioolservice in de bouw en voor complexe situaties bieden we de beste apparatuur en camera’s om de oorzaak van storingen te achterhalen en op te lossen.

Uw ontstoppingsdienst in Franeker met service en garantie

123 Ontstopper is uw specialist in ontstopping en rioolservice. Onze ontstoppingsdienst helpt u met de verstopte riolering en voert rioolreiniging uit. Reken hierbij op de volgende service en garanties in Franeker en elders:

 • Altijd een monteur bij u uit de buurt van Franeker
 • De ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper is altijd bereikbaar
 • We berekenen geen voorrijkosten
 • 3 Maanden garantie op iedere ontstopping
 • Bij 123 Ontstopper werken alleen vakkundige en ervaren monteurs

Franeker

Maak contact met de ontstoppingsdienst in Franeker

Heeft u op dit moment direct de hulp nodig van de ontstoppingsdienst? Bel dan met 123 Ontstopper voor rioolreiniging, ontstopping van uw afvoerbuis en reken op de kwaliteit en vakmanschap van onze monteur in Franeker. Ons spoednummer is 085 – 30 33 955. Hier kunt u dag en nacht onze monteur bereiken. Heeft een niet dringende vraag, maar wilt u wel een probleem met een verstopte riolering of een ontstopping met ons bespreken. Voor Franeker belt u dan met de vestiging van ons ontstoppingsbedrijf in Leeuwarden, telefoonnummer 085 – 30 33 955. U kunt ook terecht bij de rioolservice van ons ontstoppingsbedrijf in Drachten, telefoonnummer 0512-202066. In ieder geval wordt u snel en vakkundig geholpen door de ontstoppingsdienst voor Franeker.