WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Friesland?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Friesland?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Friesland?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Schakel ons in voor het te laat is

Het is aan te raden, bij een verstopte riolering, zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst in Friesland in te schakelen. Misschien lijkt het nu nog niet zo ernstig, maar voordat u het weet heeft u een opstopping in uw leidingen en overstroomt uw wasbak, doucheputje of nog vervelender, uw toilet.. Onze ontstoppingsdienst, 123 Ontstopper, is een begrip in Friesland. Zo hebben wij al heel veel bezoekjes gebracht aan woningen waar een ontstopping hoge noodzaak was. Wij vertrokken altijd weer van een schoon huis met tevreden bewoners. Mogen wij ook u verlossen van uw verstopping?

Een opstopping in uw riool?

Een verstopte riolering is nooit leuk. Veel mensen vinden het vaak ook een beetje gênant. Uw huis is ten eerste al zeer persoonlijk, laat staan uw riolering. Gelukkig zijn de vakmensen van onze ontstoppingsdienst in Friesland zeer discreet, vakkundig en betrouwbaar. U kunt hen zonder schaamte of ongemak bij u langs laten komen, overal in Friesland. Als ontstoppingsdienst leggen wij nieuwe leidingen en riolering bij u aan.

Friesland

Ook inspecteren wij uw riolering met onze moderne rioolcamera. Mochten wij een grote verstopping aantreffen, dan reinigen wij uw verstopte riolering in een zeer snelle tijd en ontzettend netjes. Wij gaan pas weg als u geen last meer heeft van nare geurtjes of overstromende putjes. Lukt dit niet, dan hoeft u ons ook niet te betalen. Maar onze rioolreiniging helpt u vrijwel uit de brand. Kiest u ook in Friesland voor onze bewezen ontstoppingsdienst? Bel ons dan nu via onderstaande contactgegevens.

Wij rijden door heel Friesland voor deze diensten

Onze ontstoppingsdienst heeft de beste rioolservice in heel Friesland. Zoek niet verder door heel Nederland, maar kies een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt, kies voor 123 Ontstopper. Wij hanteren de normen en waarden zoals u gewend bent, gaan klantvriendelijk en discreet te werk en zijn dé expert als het om een ontstopping gaat. Wist u dat wij de volgende mooie voordelen bieden?

 • No Cure – No Pay
 • Geen voorrijkosten
 • Direct bij u in de buurt
 • 3 Maanden garantie
 • Rioolmontage, rioolinspectie, rioolreiniging

Bel nu onze ontstoppingsdienst!

U zoekt een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Bel dan vandaag nog naar de experts van 123 Ontstopper. Wij helpen u snel en discreet van uw verstopte riolering af. Pak uw telefoon op en bel 085 – 30 33 955. Onze ontstoppingsdienst staat in Friesland zo bij u voor de deur.