WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Grootegast?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Grootegast?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Grootegast?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Uw verstopping binnen een half uur opgelost

De beste ontstoppingsdienst van Grootegast: 123 Ontstopper. Graag geven wij een u beeld van ons ontstoppingsbedrijf en waarom onze rioolservice de betrouwbaarste partner is wanneer u voor uw leidingen een ontstopping nodig heeft. Wij kunnen uw verstopte riolering vaak binnen een half uur al verhelpen. Doordat onze bedrijfswagens van alle moderne technieken zijn voorzien en modern zijn ingericht, kunnen wij binnen no time bij u in Grootegast staan en hebben wij alle apparatuur voor handen. Of het nu gaat om rioolreiniging, -inspectie of -onderhoud: onze ontstoppingsdienst staat voor u klaar.

Nieuwe technieken

Doordat onze ontstoppingsdienst gebruik maakt van de nieuwste technieken op het gebied van ontstopping en riolering, hoeven wij geen overbodig hak- en breekwerk uit te voeren. Denk bijvoorbeeld eens aan onze rioolcamera. Deze kan in de riolering gezakt laten worden, zodat wij tot in detail in beeld kunnen brengen waar de verstopping of de lekkage zich bevindt. Op deze manier kan ons ontstoppingsbedrijf in Grootegast snel de oorzaak achterhalen en repareren. Wist u trouwens ook dat wij in tegenstelling tot veel andere bedrijven geen voorrijkosten berekenen? En dat u niets hoeft te betalen wanneer onze onstoppingsdienst u in een uitzonderlijk geval niet volledig van dienst kan zijn? Bent u al overtuigd van onze ontstoppingsdienst in Grootegast?

Onze ontstoppingsdienst in Grootegast

Wellicht heeft u een van onze mooie bedrijfswagens al zien staan in Grootegast of omgeving. Onze ontstoppingsdienst is namelijk al jaren werkzaam in de regio. Met onze gecertificeerde vakmensen, die stuk voor stuk minimaal acht jaar werkervaring hebben, garanderen wij u dat u met onze rioolservice de beste keuze maakt. Wij kunnen met gemak voor de ontstopping zorgen van uw:

 • Toilet
 • Doucheputje
 • Gootsteen
 • Wastafel
 • Riolering

Grootegast

Last van lekkage in Grootegast?

Ook in het geval van een lekkage in bijvoorbeeld uw badkamer kan 123 Ontstopper u van dienst zijn. Niet alleen uw badkamer, maar ook de onderliggende ruimten, vloeren en plafonds kunnen door een lekkage flink wat schade oplopen. Het water trekt door de badkamervloer heen en kan voor schimmels en vochtplekken zorgen. Wacht bij een lekkage dan ook niet te lang en bel de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper.

Direct hulp nodig?

Heeft u in Grootegast direct hulp nodig bij acute problemen aan uw riolering of leidingen? Bel dan met 123 Ontstopper en laat u vakkundig helpen door onze medewerkers. Onze ontstoppingsdienst in Grootegast is bereikbaar op telefoonnummer 085 – 30 33 955.