WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Haren?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50- inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Haren?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Haren?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

123 Ontstopper: de beste keus!

Verstopte riolering, water dat niet meer weg wegloopt door een opstopping: het komt altijd onverwacht. Bel in die situatie meteen naar onze ontstoppingsdienst in Haren. Het is aan te raden niet te lang te wachten met het verhelpen van een dergelijke ontstopping. Als u hier te lang mee wacht kan er onnodige schade ontstaan. 123 Ontstopper zorgt ervoor dat uw verstopping of lekkage aan uw riolering in Haren snel is verholpen.

Verstopping en ontstopping

Of het nu om een verstopping gaat of een lekkage in uw riolering: het zijn hinderlijke situaties waar u al snel overlast van ondervindt. Een ontstoppingsdienst is een gespecialiseerd bedrijf dat u kan helpen deze verstopping op te lossen en u van de overlast af te helpen. Onze rioolservice kan dan ook snel bij u in Haren aanwezig zijn!

Aanleggen van riolering

Tevens kan onze ontstoppingsdienst u van dienst zijn bij het aanleggen van riolering en leidingen. Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen, zodat wij u duurzaamheid kunnen garanderen en u er jarenlang voordeel van heeft.

Rioolcamera

Om snel in kaart te kunnen brengen wat de mogelijke oorzaak is van een ontstopping, maakt onze rioolservice gebruik van camera-inspectie. Op deze manier zijn wij in staat om de conditie van leidingen en buizen te beoordelen, zodat verdere schade beperkt of voorkomen kan worden. Wij geven u tevens de mogelijkheid om mee te kijken. Onze camera heeft een lcd-scherm zodat u op afstand mee kunt kijken en kunt beslissen of onze ontstoppingsdienst het leidingwerk kan gaan repareren of vervangen.

Leek

Voorkomen beter dan genezen

Het is ook verstandig regelmatig preventief onderhoud te laten plegen om uw leidingwerk in goede conditie te houden. Problemen komen vroegtijdig aan het licht en kunnen zelfs voorkomen worden. Onze ontstoppingsdienst in Haren kan het onderhoud van uw riolering en afvoeren voor onze rekening nemen.

Ontstoppingsdienst in Haren nodig?

Wij hopen u een beeld te hebben gegeven van wat ons ontstoppingsbedrijf voor u in Haren kan betekenen. Maar waarom zou u nu voor onze ontstoppingsdienst kiezen? De redenen zijn simpel!

 • Wij werken op basis van no cure, no pay
 • Geen voorrijkosten
 • Direct bij u in de buurt, ook in Haren
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • Offerte op maat
 • Scherpe prijzen
 • Gecertificeerd personeel

Bel ons voor een afspraak!

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons ontstoppingsbedrijf in Haren? Op het gebied van rioolreiniging, ontstopping, aanleg of inspectie maakt u altijd een goede keuze met onze ontstoppingsdienst. Bel voor de beste ontstoppingsdienst in Haren naar het volgende telefoonnummer: 085 – 30 33 955.