WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Harlingen?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50- inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Harlingen?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Harlingen?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Snel geholpen bij verstopte afvoerbuizen

Heeft u de hulp van de ontstoppingsdienst in Harlingen nodig? 123 Ontstopper staat dag en nacht en op alle dagen van het jaar voor u klaar met rioolreiniging en de ontstopping van verstopte afvoeren. Gegarandeerd succes en snel van uw probleem af worden geholpen, dat is waar we bij 123 Ontstopper voor staan. Reken ook op de betrouwbare vakkundigheid van onze monteurs en bel ons voor uw dringende probleem of als uw een oplossing zoekt voor uw verstopte riolering.

Ontstoppingsdienst die ook voor ondernemers oplossingen biedt

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor particulieren en ondernemers en bieden u in Harlingen en elders in Noord-Nederland snel de hulp die u nodig heeft van de ontstoppingsdienst. We beschikken over moderne wagens die zijn uitgerust met de beste apparatuur om een ontstopping snel uit te kunnen voeren. Voor complexe onderwerpen met de riolering en de afvoer hebben we de beschikking over camera’s, waarmee we binnen korte tijd het probleem in Harlingen en elders kunnen achterhalen en oplossen. Kies daarom ook als ondernemer voor de rioolservice en ontstopping van onstoppingsdienst 123 Ontstopper.

De garanties van uw ontstoppingsdienst in Harlingen

Maak nu ook gebruik van onze garantie en de volledige service van de ontstoppingsdienst. In Harlingen en op alle andere plaatsen waar we in Noord-Nederland werken, bieden we u de volgende zekerheden:

 • We berekenen geen voorrijkosten
 • Uw monteur komt uit de eigen regio
 • Altijd bereikbaar voor spoedgevallen
 • No Cure? Dat is No Pay!
 • Altijd 3 maanden garantie op de ontstopping

Harlingen

Wilt u meer weten over de garanties die wij u bieden om onze vakkundigheid en betrouwbaarheid te onderstrepen? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op of bel ons direct als u een acuut probleem met een verstopte riolering of afvoerbuis hebt.

De ontstoppingsdienst in Harlingen bereikt u zo

Heeft u direct de hulp nodig van onze ontstoppingsdienst voor uw acute probleem met de afvoerbuizen? Dan kunt u in Harlingen terecht op ons spoednummer voor Noord-Nederland: 085 – 30 33 955. U heeft dan direct een van onze vakkundige monteurs in rioolservice aan de telefoon. Wij zijn snel bij u in Harlingen en zorgen met ontstopping voor de oplossing van het probleem. Daar hebben we meestal niet meer dan een half uur voor nodig. Heeft u gewoon een vraag of wilt u meer informatie over de aanpak bij rioolreiniging of ontstopping van afvoerbuizen? Bel dan met de vestiging van ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper in Leeuwarden. Dit telefoonnummer is 058-2038055. Wij helpen u vakkundig verder als ontstoppingsdienst in Harlingen.