WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Heerenveen?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Heerenveen?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Heerenveen?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Een verstopte riolering is vies

Schakel nu ontstoppingsdienst 123 Ontstopper in Heerenveen in om uw verstopping te laten ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst werkt enkel met gecertificeerde en ervaren vakmensen. Al onze vakmensen hebben minimaal acht jaar ervaring met opstoppingen van uw riool, toilet of douche. Daarnaast werken zij altijd met de beste materialen en apparatuur als zij een rioolreiniging verzorgen. U bent dus verzekerd van topkwaliteit als u onze ontstoppingsdienst naar Heerenveen laat komen. Omdat wij enkel werkzaam zijn in Drenthe, Groningen en Friesland, zijn wij ook in Heerenveen voordat u het weet. Mogen wij zometeen een bezoekje aan uw woning brengen?

Waar onze ontstoppingsdienst in Heerenveen voor ingeschakeld wordt

Een opstopping kan verschillende oorzaken hebben. Meestal zijn er vetten, zeep en/of vuilresten op gaan hopen in een leiding of in het riool. Deze koeken dan aan, waardoor de diameter van de buis steeds kleiner wordt. Na verloop van tijd is de gehele leiding dichtgeslibd. U herkent een verstopping vaak door water dat niet meer weg loopt, maar u kunt een verstopping soms al eerder opmerken. Zo kunt u een borrelend geluid horen bij uw afvoer of u merkt dat uw toilet niet meer zo makkelijk doorspoelt. Om deze (beginnende) verstopping te kunnen ontstoppen maakt onze rioolservice gebruik van professionele apparatuur. Hiermee worden, door middel van hogedruksystemen, de leidingen netjes gereinigd. Merkt u bovengenoemde symptomen op? Schakel dan ook voor uw woning in Heerenveen onze ontstoppingsdienst in.

Onze ontstoppingsdienst komt graag naar uw woning in Heerenveen

Ons ontstoppingsbedrijf werkt met de modernste opstopping technieken. Wist u bijvoorbeeld dat wij uw riolering kunnen inspecteren met behulp van een inventieve rioolcamera? Onze experts vinden op die wijze precies waar uw verstopte riolering ontstopt moet worden. De rioolreiniging kan daardoor snel en precies gelokaliseerd plaatsvinden. Bent u al overtuigd van onze ontstoppingsdienst? Mocht u nog niet zeker weten of wij het meest geschikte bedrijf zijn om u in Heerenveen aan een ontstopping te helpen, dan sommen wij nog graag even wat voordelen van onze rioolservice voor u op:

 • Gecertificeerd en ruim ervaren personeel
 • Binnen één uur aanwezig
 • Scherpe tarieven
 • Gebruikt de beste apparatuur
 • Zowel aanleg, inspectie, reiniging en onderhoud

Heereveen

Contactmogelijkheden

Bent u in Heerenveen op zoek naar een ontstoppingsdienst die u snel van uw verstopping af kan helpen? Bel dan nu naar 123 Ontstopper via telefoonnummer 085 – 30 33 955 en onze ontstoppingsdienst komt naar Heerenveen om u snel, professioneel en discreet van uw verstopping af te helpen!