WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstopt Hoogeveen?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Hoogeveen?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Hoogeveen?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Kies ook voor effectieve oplossingen voor verstoppingen in de afvoer

De ontstoppingsdienst in Hoogeveen komt van ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper. In Hoogeveen bieden wij onze diensten op het gebied van rioolservice aan met een 24-uurs rioolservice en de garantie op succesvolle oplossingen. Dat doen we overigens niet uitsluitend in Hoogeveen, maar ook in een groot deel van de provincie Friesland en in heel Groningen en Drenthe. Heeft u dringend behoefte aan hulp van de ontstoppingsdienst en woont u in Hoogeveen? Bel dan het spoednummer van de ontstoppingsdienst: 085 – 30 33 955. Hier bereikt u dag en nacht de monteur die u helpt met een verstopte riolering, een verstopte afvoer of bijvoorbeeld, de ontstopping van de afvoer in uw badkamer.

Wij zijn een ontstoppingsdienst voor particulieren en bedrijven

Niet uitsluitend als particulier kunt u een beroep op de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper doen. Ook voor ondernemers staan wij klaar met onze expertise om een verstopte riolering met ontstopping aan te pakken of om rioolreiniging uit te voeren op plaatsen waar u dat nodig heeft. Ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper werkt in ondernemersland onder meer voor aannemers en projectontwikkelaars, maar kan natuurlijk ook uitstekend van pas komen bij uw verstopte riolering in een bedrijfsgebouw, in de retail of in een horecagelegenheid. Vooral in de horeca wordt daarbij onze 24-uurs bereikbaarheid hoogst gewaardeerd.

Uw ontstoppingsdienst in Hoogeveen geeft stevige garanties

Als ontstoppingsdienst voor het noorden van Nederland, onder meer in Hoogeveen, bieden we u de volgende garanties en zekerheden:

 • We berekenen nooit voorrijkosten
 • We bieden u de beste prijs
 • We geven 3 maanden garantie op iedere ontstopping
 • U kunt rekenen op een monteur met veel kennis en ervaring
 • Is uw probleem met riolering of afvoer niet opgelost? Dan betaalt u niets!

Hoogeveen

Deze garanties gelden niet uitsluitend voor onze spoedopdrachten. Ook voor opdrachten die wel even kunnen wachten en daarom niet direct opgelost hoeven te worden, hanteren wij dezelfde garanties.

Neem contact op met de ontstoppingsdienst in Hoogeveen

Bel ons spoednummer in Hoogeveen of elders in Noord-Nederland voor direct hulp van de ontstoppingsdienst. Dit nummer is 085 – 30 33 955. U krijgt direct iemand aan de lijn die u verder kan helpen en de monteur is, bijvoorbeeld, ook in de nacht inzetbaar als rioolservicespecialist. Kijk op onze website voor het telefoonnummer van de vestiging van het ontstoppingsbedrijf dat het dichtst bij u in de buurt is. 123 Ontstopper? Uw ontstoppingsdienst in Hoogeveen en regio.