WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Klazienaveen?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Klazienaveen?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Klazienaveen?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Verstopte gootsteen of toilet?

123 Ontstopper is als ontstoppingsdienst in Klazienaveen uw helper met ontstopping. Een verstopte riolering of een gootsteen vol met water en troep, is voor ons ontstoppingsbedrijf in Klazienaveen en op andere plaatsen in Drenthe, geen enkel probleem. We lossen dit soort problemen met ontstopping meestal binnen een half uur op. Heeft u twijfels? Dat is niet nodig; wij garanderen u namelijk een oplossing en anders hoeft u niets te betalen. Aansluitend geven we u ook nog drie maanden garantie, zodat u niet binnen de kortste keren opnieuw voor kosten voor de rioolreiniging komt te staan. Kortom, hoeveel zekerheden heeft u nodig om te vertrouwen, dat het probleem met de verstopte riolering met ontstopping door onze ontstoppingsdienst echt wel wordt opgelost?

Ontstoppingsdienst Klazienaveen, ook voor grote projecten

123 Ontstopper werkt niet uitsluitend voor particulieren. Ook bedrijven en ondernemers weten de weg naar onze ontstoppingsdienst uitstekend te vinden. Wij worden ingezet voor renovatieprojecten met de riolering, maar ook voor het oplossen van problemen met de afvoer wordt (terecht) gerekend op onze professionele dienstverlening in rioolreiniging en verstoppingen in de afvoer. Voor complexe situaties kunnen we beschikken over geavanceerde apparatuur en camera’s om nauwkeurig vast te stellen waar een probleem met de riolering precies zit.

Onze kenmerken in Klazienaveen als ontstoppingsdienst op een rij

In Klazienaveen bieden we, net als binnen ons gehele werkgebied in Groningen, Drenthe en Friesland u de volgende garanties, zodat u ons met een gerust hart in kunt schakelen als ontstoppingsdienst:

 • Probleem niet opgelost? U betaalt ons niets!
 • 24 uurs- service voor snel hulp bij een verstopte riolering
 • Meeste problemen binnen een half uur opgelost met ontstopping
 • Rioolservice door uitsluitend ervaren krachten
 • Lage prijzen voor de beste en snelste service in Klazienaveen en elders

Klazienaveen

U kunt de ontstoppingsdienst in Klazienaveen gewoon dag en nacht bereiken

Bent u in Klazienaveen dringend op zoek naar een ontstoppingsdienst en wilt u verzekerd zijn van een vakman die zorgt voor ontstopping die direct een einde maakt aan uw problemen met riolering en afvoer? Kies dan voor 123 Ontstopper en profiteer van snelle hulp en lage prijzen. U bereikt ons altijd in spoedgevallen op telefoonnummer 085 – 30 33 955. Kijk op onze website voor het telefoonnummer van het ontstoppingsbedrijf van de ontstoppingsdienst die in Klazienaveen het dichtst in de buurt is.