WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Leek?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, machine, btw en 1 uur werkloon.

WC Verstopt Leek?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Leek?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Last van verstoppingen?

Uw wc spoelt niet meer door? Of blijft het water in uw gootsteen of wastafel staan? Dit zijn tekenen dat u last heeft van een verstopping in uw afvoer of riolering. Vervelend, want dit veroorzaakt vaak veel overlast. Wacht daarom niet te lang en schakel een ontstoppingsdienst in Leek in.

Weg met die verstopping met de ontstoppingsdienst in Leek

In Leek en omgeving is 123 Ontstopper gespecialiseerd op het gebied van riolering, camera-inspectie, onderhoud en ontstopping. Ons ontstoppingsbedrijf heeft al het materiaal en alle apparatuur in huis om verstoppingen tegen te gaan. Onze ontstoppingsdienst heeft uitsluitend ervaren vakmensen in dienst, bij wie snelheid, nauwkeurigheid en klanttevredenheid voorop staan. U zult zien: binnen een handomdraai bent u van de verstopping af!

Rioolproblemen opgelost

Naast het feit dat onze ontstoppingsdienst alles weet over ontstopping, zijn wij tevens gespecialiseerd in het verhelpen van de grotere rioolproblemen zoals een verstopte riolering of lekkage. Doordat wij met onze rioolservice bij de inspectie gebruik maken van een rioolcamera, kunnen wij binnen een mum van tijd de oorzaak van het probleem achterhalen en een eventueel lek dichten. Tevens kunnen wij delen van leidingen en buizen vervangen en uw riolering repareren. Dus bent u woonachtig in Leek en heeft u hulp nodig? Aarzel dan niet en neem voor rioolreiniging en -inspectie contact met ons ontstoppingsbedrijf op. Wij helpen u graag.

Leek

Onze werkzaamheden in Leek

In Leek kan onze ontstoppingsdienst u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

 • Ontstopping
 • Lekkage
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Camera inspectie

Lekkage?

Wanneer u last heeft van een lekkage in bijvoorbeeld uw badkamer, kan dit flink wat schade aanrichten. Niet alleen in uw badkamer, maar ook de andere delen van de woning kunnen beschadigd worden. Op het moment dat water door de badkamervloer trekt, kunnen er schimmels en vochtplekken ontstaan. Wacht dan ook niet te lang wanneer u een lekkage in uw badkamer vermoedt! U hoeft enkel een telefoontje te plegen naar 123 Ontstopper en onze ontstoppingsdienst staan in Leek ook voor u klaar!

Heeft u vragen?

Woont u in Leek en heeft u hulp nodig bij de ontstopping van uw riolering? Of heeft u last van een lekkage? Wacht dan niet en neem contact op met 123 Ontstopper. Onze rioolservice of ontstoppingsdienst is snel en gemakkelijk te bereiken op telefoonnummer 085 – 30 33 955. Wij staan bij urgente problemen dag en nacht voor u klaar. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een bepaalde vraag, dan kunt u uiteraard ook met bovenstaand telefoonnummer bellen. Wij hopen u als ontstoppingsdienst in Leek ook als klant te mogen verwelkomen!