WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Loppersum?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief € 132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, machine, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Loppersum?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Loppersum?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Laat uw verstopping ontstoppen

Schakel zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst in Loppersum in als u te maken heeft met een verstopte riolering. Misschien lijkt de situatie nu nog niet zo ernstig, maar voordat u het weet stapelt de verstopping zich op en loopt uw wastafel, doucheputje of toilet over. Kies daarom vandaag nog voor een ontstopping door professionele vakmensen. Ons ontstoppingsbedrijf, 123 Ontstopper, brengt graag een bezoekje bij u in Loppersum!

Wij helpen u van uw problemen af

De vakmensen van 123 Ontstopper hebben al regelmatig een bezoekje aan Loppersum mogen brengen. Voornamelijk om een verstopte riolering te ontstoppen, maar wist u dat wij ook rioolreiniging verzorgen? Onze rioolservice bestaat uit zowel het aanleggen van riolering, het inspecteren van uw riolering, het reinigen van uw riolering en het onderhouden van uw riolering. Het is namelijk ook verstandig uw riolering regelmatig te laten inspecteren en onderhouden, ongeacht of u nou kampt met een verstopte riolering of niet. Wees de nare geurtjes, rotzooi en schade voor, door uw riolering te allen tijde schoon te houden. Onze ontstoppingsdienst doet het graag voor u.

Kies ook voor onze ontstoppingsdienst in Loppersum

In onze jarenlange ervaring als ontstoppingsdienst merken wij dat veel mensen het nog steeds enigszins ongemakkelijk vinden een ontstoppingsbedrijf in te moeten schakelen. Een verstopte riolering is immers een erg persoonlijke kwestie. Maar maakt u zich geen zorgen. Alle medewerkers van onze rioolservice gaan uiterst vakkundig, professioneel en discreet te werk. Zij schrikken nergens van en zorgen dat alles op een betrouwbare manier opgeruimd wordt. Laat hen vandaag nog een bezoekje aan Loppersum brengen, zodat u voordat u het weet van uw verstopping af bent. Onze ontstoppingsdienst werkt snel en netjes. Wij nemen pas tevreden afscheid van u als de riolering van uw huis weer volledig op orde is.

Loppersum

Dit doet onze ontstoppingsdienst

Onze ontstoppingsdienst komt naar Loppersum voor alles wat met uw riolering te maken heeft. Heeft u in Loppersum behoefte aan een rioolreiniging? 123 Ontstopper helpt u, met de nieuwste en beste middelen:

 • Wij verzorgen de ontstopping
 • Wij leggen uw riolering aan
 • Wij inspecteren uw riool met onze rioolcamera
 • Wij verzorgen de rioolreiniging
 • Wij onderhouden uw riool

U heeft in Loppersum behoefte aan een ontstoppingsdienst?

Heeft u genoeg van uw verstopte riolering? Bel dan vandaag nog 123 Ontstopper via 085 – 30 33 955. Kies ook voor de snelste en meest vakkundige ontstoppingsdienst in Loppersum!