WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt;
  • Toilet of WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Gootsteen verstopt
  • Douche verstopt
  • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Marum?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, machine, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Marum?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Marum?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Snel af van uw rioolproblemen?

Bel voor een ontstoppingsdienst in Marum 123 Ontstopper. U zit natuurlijk nooit te wachten op een verstopte riolering. Echter is dit vaak binnen no time te verhelpen. Onze ontstoppingsdienst voor een snelle oplossing zodat u weer gebruik kunt maken van uw afvoer en riolering.

Voor een snelle ontstopping

Is uw gootsteen of wc verstopt? Laat dit dan zo snel mogelijk verhelpen. Een verstopping kan niet alleen hinderlijk zijn, het kan zelfs schade aanrichten. Wacht daarom niet langer en laat een ontstoppingsdienst uw probleem oplossen. Onze rioolservice in Marum staat dag en nacht tot uw dienst.

Aanleg van uw riolerin

Tevens kan onze ontstoppingsdienst u ook in Marum van dienst zijn bij het aanleggen van nieuwe riolering. Wij maken daarbij gebruik van het beste materiaal en de modernste technieken. Duurzaamheid staat daarbij voorop, zodat u er jarenlang voordeel van zult ondervinden.

Camera-inspectie

Wij maken bij het inspecteren van uw riolering gebruik van een speciale rioolcamera die we in de buizen af kunnen laten zakken. Op basis van de beelden die wij op het lcd-scherm te zien krijgen, kunnen wij beoordelen wat de staat van uw leidingen is en of deze aan vervanging toe zijn of dat er rioolreiniging gewenst is. Wij bieden u in Marum natuurlijk ook de mogelijkheid om met onze rioolservice mee te kijken, zodat u zelf kunt beslissen of u het leidingwerk preventief door onze ontstoppingsdienst wilt laten vervangen.

Voorkom, in plaats van genees

123 Ontstopper raadt u aan om regelmatig onderhoud te laten plegen om uw riolering en leidingwerk in optimale conditie te houden. Op deze manier kunnen wij mogelijke problemen vroegtijdig opsporen en voorkomen en is een ontstopping niet vaak meer nodig. Onze ontstoppingsdienst in Marum staat ook voor het onderhoud dus graag voor u klaar.

Marum

De mogelijkheden van 123 Ontstopper

Heeft u inmiddels een idee van de mogelijkheden van ons ontstoppingsbedrijf? Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje. U kiest ook in Marum voor ons bedrijf omdat:

  • Wij werken op basis van een no cure, no pay concept
  • Wij berekenen u geen voorrijkosten
  • Direct bij u in Marum in de buurt
  • Uitstekende garantie

Ontstoppingsdienst in Marum nodig?

Woont u in Marum of omgeving en heeft u hulp nodig bij een ontstopping? 123 Ontstopper is dag en nacht bereikbaar om uw problemen te verhelpen. Onze ontstoppingdienst is gemakkelijk te bereiken op telefoonnummer 085 – 30 33 955. U kunt ons ook bellen om een offerte aan te vragen voor onze ontstoppingsdienst in Marum.