WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Menterwolde?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief € 132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Menterwolde?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Menterwolde?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Snel en nauwkeurig van uw rioolprobleem af

Bij een verstopte riolering raadt 123 Ontstopper u aan om onze ontstoppingsdienst naar Menterwolde te laten rijden, om u in no time van uw verstopping af te helpen. Onze rioolservice kan uw riool inspecteren met een speciale rioolcamera, alvorens de rioolreiniging plaatsvindt. Hierdoor kunnen wij meteen zien waar het probleem zit en vervolgens aan de slag gaan met de ontstopping. Onze ontstoppingsdienst werkt altijd snel en nauwkeurig zodat u, niet langer dan nodig is, in een nare lucht of met overstromingsproblemen hoeft te zitten.

123 Ontstopper: de ontstoppingsdienst in Menterwolde

Wanneer u op zoek gaat naar een ontstoppingsdienst moet u met een aantal punten rekening houden. Een ontstoppingsdienst in Menterwolde moet snel aanwezig zijn, dag en nacht bereikbaar zijn en in staat zijn om u van uw rioleringsproblemen af te helpen. Laat dat nu hetgeen zijn waar 123 Ontstopper ook bij u in Menterwolde om bekend staat. Wij zijn uw betrouwbare partner in ontstopping. Doordat wij gevestigd zijn bij u in de buurt, kunnen wij vaak al binnen een uur bij u voor de deur staan. Daarnaast hanteren wij een no cure, no pay concept. Mochten wij uw verstopping of probleem in een uitzonderlijk geval niet kunnen oplossen, dan hoeft u niets te betalen. Echter is ons bedrijf door jarenlange ervaring dusdanig gespecialiseerd, dat wij de meeste rioleringsproblemen binnen een half uur opgelost hebben. Wist u ook dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen en uw riolering met speciale camera inspectie kunnen controleren?

Een begrip in Menterwolde

U wilt natuurlijk een rioolservice waar u op kunt rekenen wanneer u in Menterwolde last heeft van een verstopte riolering. Kies daarom voor 123 Ontstopper als ontstoppingsdienst bij u in de regio. Wij zijn in de omgeving van Drenthe en Friesland inmiddels een begrip en ons ontstoppingsbedrijf heeft dan ook al vele huishoudens van schone leidingen en rioleringen kunnen voorzien. Hebben wij u ervan kunnen overtuigen dat u ook in Menterwolde een goede keuze maakt met onze ontstoppingsdienst? Kies dan voor:

 • Makkelijk: u hoeft zelf niet met rioolreiniging en ontstopping aan de gang
 • Snel: binnen een uur bij u aan de deur
 • Bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Flexibel: zowel montage, inspectie, onderhoud als aanleg
 • Betrouwbaar: 3 maanden garantie, no cure, no pay

Mensterwolde

Op zoek naar een ontstoppingsdienst in Menterwolde?

Voorkom dat een verstopte riolering van kwaad tot erger gaat en bel vandaag nog met de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper op telefoonnummer 085 – 30 33 955. De ontstoppingsdienst in Menterwolde helpt u snel een efficiënt van uw verstopping af!