WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstopt Meppel?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Meppel?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Meppel?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Gegarandeerde oplossingen voor problemen met de afvoer

De ontstoppingsdienst in Meppel komt van 123 Ontstopper. Wij zijn gevestigd bij u in de buurt van Meppel en zijn het klokje rond bereikbaar. Heeft u een verstopte riolering in Meppel of elders in het noorden? Wij zijn er met de rioolservice om u te helpen. Dat doen we als ontstoppingsbedrijf snel en vakkundig. Niet alleen zijn we in de meeste gevallen bij een noodzakelijke ontstopping, meestal binnen een half uur klaar, maar we hanteren daarbij ook nog eens scherpe tarieven. Zo weet u met de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper altijd zeker dat uw probleem in Meppel en elders snel wordt opgelost. Daarbij betaalt u nooit teveel en krijgt u drie maanden garantie. Niemand wil tenslotte dat u binnen de kortste keren de rioolservice in Meppel opnieuw nodig heeft.

Uw Ontstoppingsdienst voor zakelijke en particuliere inzet in Meppel

123 Ontstopper werkt voor particulieren en ondernemers in alle plaatsen in Groningen en Drenthe en ook in het grootste deel van Friesland kunt u onze specialisten ook aan het werk zien, met een ontstopping of het oplossen van een probleem door een verstopte riolering of bijvoorbeeld, het weghalen van het borrelen uit de keukenafvoer. We werken vooral voor ondernemers die een serieus probleem hebben tijdens de nieuwbouw of verbouw van projecten, waarbij ontstopping van de afvoeren en riolering noodzakelijk is. Ook voor complexe problemen kunt u ons als ontstoppingsdienst inzetten. We beschikken, naast vakkundig personeel, ook over de beste gereedschappen en materialen om rioolreiniging en het verhelpen van verstoppingen uit te kunnen voeren en op te kunnen lossen.

De ontstoppingsdienst in Meppel in een notendop

We geven u graag een kort overzicht van een aantal kenmerkende waarden van de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper:

 • Altijd bereikbaar voor uw opdrachten met spoed
 • Snelle rioolservice; de meeste problemen binnen een half uur opgelost
 • Lage prijzen en geen voorrijkosten
 • 3 Maanden garantie op ontstoppingen
 • altijd een monteur bij u uit de buurt

Meppel

Contactgegevens van de ontstoppingsdienst in Meppel

Bel de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper voor al uw spoedopdrachten met de riolering en de afvoer op telefoonnummer 085 – 30 33 955. Op dit nummer bereikt u ons dag en nacht. Heeft u een opdracht die niet direct moet worden uitgevoerd? 123 Ontstopper? Wij zijn uw ontstoppingsdienst in Meppel.