Heeft u een ontstoppingsdienst nodig?

Als uw riool verstopt is, of er dreigt een verstopping aan te komen, dan is het verstandig tijdig ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper in te schakelen. Onze specialisten komen snel naar u toe en werken ook lekker vlot. Zo hebben zij al heel veel mensen in slechts een uurtje van een verstopping af kunnen helpen. Wij werken in heel Drenthe, Groningen en Friesland. Wij staan dus ook in korte tijd bij u voor de deur. Is uw riool al verstopt? Of verwacht u dat dit elk moment zou kunnen gebeuren, omdat het water in uw wasbak, douche of toilet al minder makkelijk dan voorheen wegloopt? Bel dan ons ontstoppingsbedrijf snel via onderstaande gegevens.

Zo gaat ons ontstoppingsbedrijf te werk

Onze vakmensen hebben kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn al onze medewerkers volledig gecertificeerd en hebben zij allemaal minimaal 8 jaar ervaring. Zij weten dus precies wat ze doen en hoe ze uw probleem het beste kunnen oplossen. Daarnaast zijn wij uitermate helder en transparant over de afspraken die wij met u maken. Bij ons ontstoppingsbedrijf ontvangt u geen factuur met daarop ‘bijkomende kosten achteraf’ of iets dergelijks. Wij kunnen u bovendien al van dienst zijn voor slechts € 132,50 inclusief btw, voorrijkosten en 1 werkuur . De meeste klussen hebben onze specialisten in slechts een uurtje geklaard, dus dan hoeft u niks meer dan bovengenoemd bedrag te betalen! Bent u al overtuigd? Schakel dan nu ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper in.

Wij ontstoppen uw riool met de nieuwe middelen

Ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper is expert in het aanleggen, vervangen, inspecteren en reinigen van riolen en leidingen. Hierbij werkt ons ontstoppingsbedrijf enkel met de beste middelen. Dit doen wij zodat er zo min mogelijk tot geen hak- en breekwerk hoeft worden gemaakt. Voor het inspecteren van een riolering gebruiken onze deskundigen bijvoorbeeld een rioolcamera. Deze camera staat bekend om het volgende:

  • Heeft een scherp lcd-scherm
  • Kan rustig en veilig in uw riool gezakt worden
  • Geeft helder beeld van de toestand in uw riolering
  • Constateert een beginnende ontstopping op tijd
  • Geeft u de mogelijkheid mee te kijken als u dat wenst

Ontstoppingsbedrijf

Neem contact met ons ontstoppingsbedrijf op

U begrijpt het: 123 Ontstopper werkt enkel met de beste vakmensen en het beste materiaal. Kies er ook vandaag nog voor uw verstopte riool onder handen te laten nemen door onze experts. Bel onze specialisten via telefoonnummer 085 – 30 33 955 en ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper staat straks ook bij u voor de deur!