123 Ontstopper helpt u van uw verstopping af

Bent u dringend op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst, die snel bij u is en u vlot af kan helpen van uw verstopte riolering? Bel dan snel naar 123 Ontstopper via onderstaande gegevens. Wacht niet langer en laat onze vakmensen u nu verlossen van de stank, rotzooi en viezigheid. Misschien lijkt de schade nu nog niet zo groot, maar als water niet weg kan lopen, duurt het niet lang voordat uw gootsteen, doucheputje of toilet begint te overstromen. Misschien is het al zo ver. Bel dus snel onze ontstoppingsdienst en wij komen u gauw helpen.

Waarom onze ontstoppingsdienst hoe dan ook voor u klaar staat

Laten we hopen dat de schade bij u nog beperkt is. Maar laat u daardoor niet verblinden; ook al merkt u nog geen symptomen op van een verstopping (een borrelend geluid uit uw wasbak, water dat niet wegloopt etc.) er kan langzaamaan toch zeker wat vuil ophopen in uw leidingen. Gelukkig bent u daarvoor ook bij ontstoppingsdienst 123 Ontstopper aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook expert in het inspecteren van leidingen. Hiervoor gebruiken onze vakmensen, die allemaal gecertificeerd zijn en minimaal acht jaar ervaring hebben, de beste materialen en technieken. Wist u bijvoorbeeld dat wij uw riool kunnen inspecteren middels een ingenieuze rioolcamera? U kunt eventueel zelf meekijken op een duidelijk scherm om te zien of er bijvoorbeeld boomwortels door uw leidingen heen zijn gegroeid. Zien wij problemen waar we direct wat aan kunnen doen? Dan lost onze ontstoppingsdienst dit meteen op.

De voordelen van 123 Ontstopper

Als u een ontstoppingsdienst zoekt, is het van belang dat u enkele zaken goed geregeld wilt hebben. 123 Ontstopper begrijpt dat en hanteert daarom de volgende kernwaarden:

  • 123 Ontstopper is zeer betaalbaar; wij helpen u al vanaf  € 132,50 inclusief btw en 1 werkuur.
  • Onze vakkundige medewerkers werken snel; u bent vaak binnen 60 minuten al geholpen
  • Wij gebruiken de nieuwste en beste apparatuur, zoals onze rioolcamera
  • Al onze vakmensen zijn minimaal 8 jaar ervaren en zijn volledig gecertificeerd
  • 123 Ontstopper werkt helder en transparant: geen bijkomende kosten achteraf

Ontstoppingsdienst

Schakel nu onze ontstoppingsdienst in!

Kortom, als u een echt goede ontstoppingsdienst nodig heeft, dan bent u bij 123 Ontstopper aan het juiste adres. Voor het aanleggen, vervangen, inspecteren en reinigen van uw riool. Bel 123 Ontstopper via telefoonnummer 085 – 30 33 955 en onze ontstoppingsdienst snelt naar u toe!