Voorkom een opeenhoping van rommel in afvoerbuizen

Een opstopping kan heel goed voorkomen worden door goed te letten op een aantal onderwerp. Bij 123 Ontstopper geven we u hierbij graag wat advies over de manier waarop u de komst van onze monteur kunt voorkomen bij een spoedgeval na een opstopping.

Onze tips

Het Nederlandse rioleringssysteem is uitstekend geschikt voor alle doeleinden van modern gebruik. Toiletpapier kan in een normale hoeveelheid gewoon worden doorgespoeld en een beetje vet in de gootsteen kan niet veel kwaad. Dat is alvast een heel stuk anders dan in sommige buitenlanden, zoals Griekenland, waarbij doorspoelen van wc-papier echt niet de bedoeling is. Toch gaat het bij ons ook nog vaak mis. De afvoerbuis van het riool in uw toilet is niet bedoeld voor grote hoeveelheden etenswaar of restanten en ook die flinke hoeveelheid speciaal toiletpapier kunt u beter niet doorspoelen. De afvoer in de keuken zorgt vaak voor ellende, omdat er te grote stukken in de afvoerput worden gepropt en zorgen dat u een opstopping krijgt. Doe het bovenstaande dus vooral niet, maar spoel wel af en toe een flinke hoeveelheid afwasmiddel door de gootsteen. U kunt daarmee voorkomen dat we dringend moeten komen voor het oplossen van een opstopping.

Aan het werk voor een opstopping

Voor iedere opdracht die wij als 123 Ontstopper uitvoeren bij onze klanten in de regio Noord-Nederland zorgen we voor een vakkundige monteur met ruime ervaring. Uw probleem wordt gegarandeerd opgelost en mocht dat onverhoopt niet lukken, dan betaald u ook niets. Voor het ontstoppen van een afvoer gebruiken we de beste apparatuur, zodat onder hogedruk uw leidingen ook daadwerkelijk schoon worden. Heeft u op dit moment een dringend probleem met uw leidingen en krijgt u die vervelende verstopping maar niet opgelost? Bel ons dan snel zodat we het probleem binnen korte tijd hebben opgelost.

De service die 123 Ontstopper biedt bij een opstopping

  • Altijd bereikbaar op 085 – 30 33 955
  • Vakkundige monteurs met minstens 8 jaar ervaring
  • Uitstekende apparatuur in alle wagens
  • Geen voorrijkosten
  • Meeste storingen binnen een half uur opgelost en drie maanden garantie

Opstopping

Neem contact op met 123 Ontstopper om uw opstopping te verhelpen

Heeft u een dringend probleem met uw riolering of last van een opstopping in uw afvoerbuizen? Neem dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact op met 123 Ontstopper. Ons spoednummer is 085 – 30 33 955. Bel ons dus snel voor uw probleem met een opstopping.