WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Oudega?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Oudega?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Oudega?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Binnen een half uur van uw verstopping af

Wist dat u onze ontstoppingsdienst in Oudega uw verstopping vaak al binnen een half uur heeft verholpen? U bent dus voordat u het weet van uw verstopte riolering af. Dit betekent echter niet dat wij vluchtig en onzorgvuldig ons werk afraffelen. Onze ontstoppingsdienst werkt enkel met gecertificeerd personeel. Deze vakmensen hebben bovendien minimaal acht jaar ervaring. U weet dus zeker dat u vakbekwaam en kundig personeel over de vloer krijgt. Deze specialisten hebben al in heel veel woningen leidingen en de riolering mogen reinigen. Ook in Oudega hebben wij al vele bezoekjes gebracht. Wij staan dan ook bij velen bekend als een vakbekwaam, betrouwbaar en discreet ontstoppingsbedrijf. Mag 123 Ontstopper u ook helpen?

Waarom u voor onze ontstoppingsdienst in Oudega kiest

Onze ontstoppingsdienst werkt in de ruime omgeving van Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben daar al vele tevreden klanten mogen helpen aan een ontstopping. Ook Oudega is een bekende plek voor ons. Als u ons nu nodig heeft, zijn wij in no time bij u. En dan komt onze rioolservice netjes de ontstopping verzorgen. Graag komen wij nog even terug op het feit dat wij, naast snel, zo secuur en netjes werken. Zo werken wij met het modernste gereedschap en de veiligste apparatuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze ingenieuze rioolcamera? Deze kunnen wij rustig en netjes uw riool in laten dalen, zodat wij precies zien waar de verstopping zich bevindt. De rioolreiniging kan daarna zeer exact plaatsvinden door onze specialisten op dat gebied. Bent u ook overtuigd? Schakel dan nu onze ontstoppingsdienst in Oudega in!

Oudega

In Oudega lost onze ontstoppingsdienst uw verstopping snel en secuur op

U kunt voor diverse zaken bij onze specialisten terecht. Wilt u onze rioolservice uw riool laten inspecteren? Of wilt u een nieuw riool laten aanleggen? Uw leidingen laten verleggen of vervangen kan uiteraard ook. Tot slot is het niet verkeerd uw riolering en leidingen regelmatig te laten onderhouden. Zo voorkomt u verstoppingen. Kortom, wij komen graag naar Oudega. Onze ontstoppingsdienst verzorgt graag de ontstopping van uw:

 • WC
 • Doucheputje
 • Wasbak
 • Gootsteen
 • Riolering

Contact

U begrijpt, wij komen u als ontstoppingsbedrijf graag in Oudega helpen. De rioolreiniging van onze ontstoppingsdienst is netjes, snel en discreet. Bel snel naar 123 Ontstopper via telefoonnummer 085 – 30 33 955. Deze ontstoppingsdienst in Oudega helpt u van uw verstopping af!