WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Pekela?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief € 132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Pekela?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Pekela?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Wacht niet tot het te laat is!

In het geval van een verstopte riolering is het aan te raden zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst in Pekela in te schakelen. Op het eerste gezicht lijkt een verstopping niet zo ernstig, maar voor u het weet zijn al uw leidingen dichtgeslibd en overstroomt uw wasbak, uw doucheputje of nog erger: uw toilet. De ontstoppingsdienst 123 Ontstopper is een begrip in Pekela en omgeving. Wij hebben al veel bezoekjes gebracht aan huishoudens waar een ontstopping noodzakelijk was. Wij zijn altijd weer vertrokken uit een schoon huis met tevreden klanten.

De diensten van onze ontstoppingsdienst in Pekela

Een verstopte riolering komt altijd onverwacht. Gelukkig zijn de vakmensen van 123 Ontstopper zeer vakkundig en betrouwbaar en daardoor in staat om bij u in Pekela uw probleem snel te komen verhelpen. Wij kunnen als ontstoppingsdienst onder andere nieuwe leidingen aanleggen, rioolreiniging uitvoeren, het riool inspecteren en onderhouden. Mocht onze rioolservice bij onze camera inspectie blijken dat u last heeft van een verstopte riolering, dan kunnen wij op een snelle en nauwkeurige wijze uw riolering reinigen, zodat u geen last meer heeft van overstromingen of overstromende afvoerputjes. Mocht het nu zo zijn dat wij u in een uitzonderlijk geval niet meteen van dienst kunnen zijn, dan hoeft u ons niet te betalen. Dat komt omdat wij onze werkzaamheden op basis van het no cure, no pay concept uitvoeren. Echter helpt onze rioolreiniging u vrijwel altijd uit de brand. Kortom: u kiest toch ook voor onze ontstoppingsdienst in Pekela?

De voordelen van 123 Ontstopper

De ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper heeft de beste rioolservice in Pekela en omgeving. Dit omdat wij door onze modern ingerichte bedrijfswagens snel ter plaatse kunnen zijn. Zoek daarom niet verder en kies voor ons ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt in Pekela. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en discretie en zijn specialist als het gaat om ontstopping. Kijk eens naar de voordelen die wij u kunnen bieden:

 • Montage, reparatie, onderhoud en rioolreiniging
 • 3 maanden garantie
 • Wij berekenen geen voorrijkosten
 • Binnen een uur ter plaatse
 • No cure, No pay

Pekela

Bel vandaag nog onze ontstoppingsdienst

Bent u op zoek naar een betrouwbare ontstoppingsdienst bij u in Pekela? Bel dan vandaag nog naar de specialisten van 123 Ontstopper. Wij helpen u snel van uw rioleringsprobleem af. Pak nu uw telefoon en bel 085 – 30 33 955 voor onze ontstoppingsdienst in Pekela.