Wij ontstoppen uw verstopte riool

Als uw riolering kapot is, bijvoorbeeld door een boomwortel die er doorheen gegroeid is of door grote schade dankzij een ernstige verstopping, dan kunnen wij nieuwe riolering bij u aanleggen. Dit doen onze vakmensen, die allemaal minimaal acht jaar ervaring hebben in het aanleggen, inspecteren en reinigen van rioleringen, met de beste kwaliteit leidingen. Dit hoogwaardige kwalitatieve materiaal garandeert u van de beste duurzaamheid; u kunt hier nog jaren mee vooruit. Mag 123 Ontstopper ook onder uw woning deze mooie leidingen aanleggen? Bel ons dan snel via onderstaande gegevens.

Een riolering aanleggen hebben onze vakmensen zo gedaan

U bent misschien een beetje bang dat het aanleggen van een nieuwe riolering misschien wel dagen in beslag neemt. Nee, hoor! Dat valt gelukkig reuze mee. Wij staan in heel Drenthe, Friesland en Groningen onder andere bekend om onze snelle service. Ten eerste zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken via ons spoednummer (085-3033955). Mocht u ons dus direct nodig hebben, buiten kantooruren om, dan kunt u toch bereiken. Omdat wij enkel werken in Noord-Nederland staan wij binnen een korte tijd bij u voor de deur. Wilt u eerst even zeker weten hoeveel u kwijt bent als u door onze specialisten een nieuwe riolering laat aanleggen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op. Als wij de klus bij u uit mogen voeren, zorgen wij ervoor dat dit goed, snel en vakkundig gebeurt. Wist u trouwens dat u ook bij onze zeer gewaardeerde vakmensen terecht kunt om uw riolering te laten inspecteren of te laten reinigen? Ook dit doen wij met de nieuwste technieken, zoals respectievelijk een rioolcamera en een hogedruksysteem. Bent u al overtuigd?

Neem geen genoegen met minder

123 Ontstopper garandeert u het beste van het beste als het om het aanleggen van een riolering. Zowel in vakmanschap, materiaal, snelheid en duurzaamheid. Zoek dus niet verder, maar vertrouw op onze volgende voordelen:

  • Snelle service
  • Professioneel materiaal
  • Concurrerend in prijs
  • Jarenlange ervaring
  • Transparant in afspraak

Riolering aanleggen

Nieuwe riolering nodig? Wij komen deze graag aanleggen

De specialisten van 123 Ontstopper staan te springen om bij u aan de slag te mogen gaan. Laat hen een nieuw riool onder uw woning monteren. Bel ons via telefoonnummer 085 – 30 33 955 en wij komen uw nieuwe riolering aanleggen!