Als uw riool aan vervanging toe is

Als uw riool niet meer volledig stabiel is, of scheuren begint te vertonen, dan is het verstandig zo snel mogelijk uw riolering te laten vervangen. Hiervoor kunt u terecht bij de professionals van 123 Ontstopper. Deze specialisten hebben allemaal al meer dan acht jaar ervaring, dus weten als geen ander wat zij doen. Zij gaan zeer secuur te werk en zorgen dat zonder onnodig hak- en breekwerk uw oude riolering verwijderd wordt. Vervolgens monteren zij met de grootste zorg een nieuwe riolering van het allerbeste materiaal. Dit is zo duurzaam, dat u weer jaren vooruit kunt. Kies er nu ook voor uw riool te laten vervangen door 123 Ontstopper. Dan weet u zeker dat het goed en netjes gebeurt.

Een riolering vervangen is een dagelijkse klus voor ons

U bent misschien een beetje geschrokken om het feit dat uw riool vervangen moet worden. Maar maakt u zich geen zorgen. Voor onze vakmensen is dit een dagelijkse klus. Elke riolering begint op een gegeven moment te slijten. Dat is ook niet zo gek, want er stroomt dagelijks een grote hoeveelheid water doorheen. En niet alleen water, maar ook vuil, vet en zeepresten. Dit koekt aan aan uw leidingen, wat uiteindelijk tot grote verstoppingen of schade kan leiden. Het vervangen van uw riolering is dan een logisch vervolg. U hoeft zich ook helemaal niet te schamen voor uw verstopte of gebroken riolering. Dit kan gebeuren, ongeacht het gebruik van uw douche, gootsteen of toilet. Het is juist een heel verstandig besluit tijdig een professioneel bedrijf als 123 Ontstopper in te schakelen om uw leidingen de vervangen. U bent inmiddels ook geïnteresseerd? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte bij onze specialisten aan.

Kies ook voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en ervaring

Een riolering vervangen is geen simpele klus. Wij raden u dus ook ten zeerste af dit eigenhandig te proberen. Misschien heeft u ook wel hulpvaardige familie en vrienden die deze klus voor u op willen pakken. Maar als er iets mis gaat; wie is dan verantwoordelijk? Kies daarom voor 123 Ontstopper:

  • Wij garanderen een snelle service
  • Wij gebruiken enkel professioneel materiaal
  • Wij bieden 3 maanden garantie
  • Wij hebben al jarenlang ervaring
  • Wij bieden een No Cure – No Pay regeling

Riolering vervangen

Nieuwe riolering nodig? Wij komen uw oude graag vervangen

De specialisten van 123 Ontstopper gaan graag bij u aan de slag. Laat hen uw oude riool omwisselen voor een veilige, nieuwe variant. Bel ons via telefoonnummer 085 – 30 33 955 en wij komen uw riolering vervangen!