Ontstoppingsdienst nodig?

Is uw riool verstopt? Schakel dan snel ontstoppingsdienst 123 Ontstopper in. Doet u dit niet op tijd, dan kan er enorme, blijvende schade ontstaan. Weet u nog niet zeker of uw riolering verstopt is? Dan kunt u dit proberen op te merken aan de volgende symptomen: hoort u een borrelend geluid in de afvoer van de keuken? Spoelt uw toilet niet meer goed door? Of loopt het water in uw douchecabine niet meer weg zoals zou moeten? Grote kans dat uw riool verstopt is. Zijn uw leidingen nog niet verstopt, maar wilt u zeker weten dat er ook geen verstopping aan het ontwikkelen is? Ook dan bent u bij 123 Ontstopper aan het juiste adres.

Schakel ons in voordat uw riool echt verstopt is

Een riool verwerkt elke dag veel water. Dit water bevat vaak veel vuil, vet en zeepresten. Deze viezigheid kan vast gaan koeken in de leidingen. De diameter van uw riool wordt daardoor stukje bij beetje steeds kleiner. Het water kan dus steeds minder goed weglopen. Op een gegeven moment is uw gehele riool dichtgeslibd. De schade is dan niet te overzien. Het begint met een nare, muffe geur. Vervolgens kan uw wasbak, afvoer, doucheputje of toilet gaan overstromen. Dit is ten eerste zeer vies, maar het kan ook nog eens blijvende schade aanrichten aan uw woning. Wees dit voor en laat uw riool inspecteren. Onze vakmensen, die allemaal gecertificeerd zijn en minimaal acht jaar ervaring met zich meedragen, gebruiken voor zo’n inspectie onze moderne rioolcamera. Deze kan rustig in uw riolering gezakt worden waardoor wij (en u als u dat wenst) in detail kunnen zien of er sprake is van een beginnende verstopping. Naast dat uw riolering verstopt kan zijn, is het ook mogelijk dat er bijvoorbeeld een boomwortel door uw leidingen heen is gegroeid. Dit is allemaal zichtbaar via onze camera.

Een verstopt riool ontstoppen wij in no time voor u

Heeft u last van een verstopt doucheputje? Spoelt uw wc niet meer door? Blijft uw afwaswater in uw wasbak staan? Schakel dan nu 123 Ontstopper in. Wij garanderen u de volgende punten:

  • Voordelig
  • Snel
  • Ervaren
  • Gecertificeerd
  • Betrouwbaar

Verstopt riool

Neem contact met ons op

Kortom, of u uw (verstopte) riolering wilt laten aanleggen, vervangen, inspecteren of reinigen: 123 Ontstopper is uw partner. Bel onze specialisten via telefoonnummer 085 – 30 33 955. Als uw riool verstopt is, dan komen wij het vakkundig en snel ontstoppen!