Vakmanschap van de specialist

Rioolreiniging is een specialisme. Bij 123 Ontstopper beheersen we het onderwerp rioolreiniging tot in de kleinste details. Onze monteurs kunnen allen bogen op jaren ervaring en weten vrijwel iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Al onze wagens zijn uitgerust met de beste apparatuur en de praktische instelling van de monteurs zorgt voor een gedegen stuk vakwerk. Heeft u zelf al talloze pogingen ondernomen om de riolering of de afvoerbuizen te ontstoppen? Als het niet lukt of het resultaat is onvoldoende, dan is het misschien ook voor u tijd om 123 Ontstopper in te schakelen voor de rioolreiniging. Met onze geavanceerde apparatuur, die veelal werkt met hogedruktoepassingen, zijn we vrijwel altijd in staat om het probleem op te lossen. Heeft u direct onze hulp nodig? Bel dan ons spoednummer 085 – 30 33 955. 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Rioolreiniging met camera’s

Voor projectontwikkelaars, aannemers en particulieren met een complex probleem kunnen we zorgen voor de inspectie van de riolering met camera’s. Kleine geavanceerde minicamera’s zorgen voor een nauwkeurig beeld en op die manier zijn we bijna altijd in staat om het probleem op te sporen en te verhelpen

Waar staat 123 Ontstopper voor?

123 Ontstopper zorgt voor rioolreiniging en is uw complete ontstoppingsdienst voor Noord-Nederland. Onze dienstverlening en service bestaat uit:

  • Werken met uitsluitend ervaren monteurs met veel ervaring
  • Rioolreiniging en ontstopping meestal binnen een half uur klaar
  • 3 Maanden garantie op een ontstopping
  • Rioolservice die 24 uur bereikbaar en inzetbaar is
  • Altijd een monteur bij u in de buurt en geen voorrijkosten

Mocht het ons onverwacht niet lukken om een verstopping op te lossen, dan betaalt u ons niets. Zo weet u altijd zeker dat de kosten die u maakt altijd de moeite waard zullen zijn.

Rioolreiniging

Laat uw rioolreiniging uitvoeren door 123 Ontstopper

123 Ontstopper is uw specialist op het gebied van rioolreiniging in Noord-Nederland. Heeft u dringend onze hulp nodig in Noord-Nederland, omdat uw riolering verstopt zit of er geen of weinig doorloop meer is in uw afvoerbuizen? Bel dan ons spoednummer, 085 – 30 33 955. Op dit nummer bereikt u ons dag en nacht en op 7 dagen in de week. Voor de niet-spoedeisende onderwerpen kunt u gebruik maken van de vestiging van 123 Ontstopper bij u in de buurt in Groningen, Friesland of Drenthe. U vindt de telefoonnummers op onze website. Kortom, bij dringende en minder dringende zaken voor de rioolreiniging gaat u naar 123 Ontstopper.