Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst?

Als u op zoek bent naar een ontstoppingsdienst die betrouwbare, discrete en snelle rioolservice aanbiedt, dan bent u bij 123 Ontstopper aan het juiste adres. Onze rioolservice bestaat uit vakmensen met minimaal acht jaar ervaring. U bent er dus van overtuigd dat u deskundige specialisten aan het werk heeft bij u thuis. Wist u ook dat al onze medewerkers gecertificeerd zijn voor alle werkzaamheden die zij uitvoeren? U bent dus verzekerd van prima kwaliteit werk. Onze rioolservice werkt daarnaast met de nieuwste en beste technieken en materialen. Bent u inmiddels ook overtuigd dat u voor uw verstopping het beste bij 123 Ontstopper terecht kunt? Neem dan nu contact met ons op via onderstaande gegevens.

Bij onze rioolservice kunt u voor al uw verzoeken terecht

Is uw riool verstopt? Dan kunt het door onze experts van de rioolservice laten reinigen. Zij doen dit snel en secuur. En ook niet geheel onbelangrijk: wij werken uiterst discreet. Problemen met uw riolering zijn immers een persoonlijke zaak. Maar maakt u zich niet ongerust: onze medewerkers gaan professioneel te werk en schrikken nergens van. Is uw riool (nog) niet verstopt, maar wilt u het eens grondig laten controleren? Dan komt onze rioolservice graag bij u langs om uw riool te inspecteren. Dit inspecteren doen wij met behulp van een vernuftige rioolcamera. Deze wordt rustig en veilig afgedaald in uw riool waarna wij op een helder lcd-scherm precies kunnen zien of er ergens een verstopping aan het ontwikkelen is, of dat er bijvoorbeeld een boomwortel door uw leiding heen is gegroeid. Wilt u nieuwe riolering of nieuwe leidingen aan laten leggen of verleggen? Ook dan is onze rioolservice dé perfecte partner voor u. Mogen wij zo naar u toe rijden?

123 Ontstopper staat goed bekend in heel Noord-Nederland

Onze vakmensen hebben al vele bezoekjes mogen brengen aan ons gehele werkgebied. Dit beslaat Drenthe, Groningen en Friesland. Onze rioolservice heeft al veel mensen mogen voorzien van een schone en goed doorlopende riolering. Wij krijgen als reactie daarop altijd erg fijne complimenten. Zeker onze snelheid en professionaliteit worden erg gewaardeerd. Volgt u ook als volgende tevreden klant? U kunt dan rekenen op:

  • Betaalbare experts
  • Ervaren en gecertificeerde vakmensen
  • Prima werk
  • Snelle service
  • 3 Maanden garantie

Rioolservice

Rioolservice

Contactmogelijkheden

Bent u ook overtuigd van 123 Ontstopper? Bel dan de specialisten van onze rioolservice via telefoonnummer 085 – 30 33 955 en wij helpen u van uw verstopte riolering af!