WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Roden?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief € 132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Roden?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Roden?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Oplossingen vinden voor verstopte afvoeren en de verstopte riolering

De specialisten van 123 Ontstopper zorgen met de ontstoppingsdienst in Roden iedere keer opnieuw voor precies de juiste oplossingen om een verstopte riolering of ander probleem met de riolering en afvoer af te kunnen ronden. Dat doen we dag en nacht en op alle dagen in het jaar. In Roden en op tal van andere plaatsen in Noord-Nederland, biedt de ontstoppingsdienst van 123 Ontstopper u een toprioleringsservice. U kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit, waarbij we ook gegarandeerd zorgen voor snel uitgevoerde werkzaamheden, waardoor u zo min mogelijk overlast ondervindt. Heeft u last van borrelende afvoerbuizen of bent u bang voor een verstopte riolering? Laat onze specialisten er dan in dit stadium eens naar kijken, zodat u voorkomt dat u ons een keer met spoed nodig heeft om een acuut probleem met de riolering of de afvoer op te lossen.

123 Ontstopper is uw ontstoppingsdienst voor particulier en bedrijf

In Roden en op andere plaatsen werken we voor particulieren die een probleem met de afvoer hebben. Daarnaast werkt de ontstoppingsdienst ook voor ondernemers, zoals projectontwikkelaars en aannemers om complexe problemen met de afvoer op te lossen.

De garanties van uw ontstoppingsdienst in Roden

We staan garant voor de service en kwaliteit van onze dienstverlening in Roden en in andere plaatsen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij bieden u daarbij de volgende zekerheden:

 • Rioolservice door specialisten met garantie voor oplossingen
 • U kunt ons altijd bereiken voor spoedopdrachten
 • Geen voorrijkosten. Onze prijzen zijn altijd inclusief
 • Lage prijzen voor de beste service
 • No cure? = No Pay!

Onze vakmensen zijn altijd in het bezit van de juiste kennis en hebben de ervaring die ervoor zorgt, dat u in Roden en elders altijd met een oplossing voor uw verstopte riolering of dichtgeslibde buizen en andere afvoer- en rioolproblemen, door onze rioolservice en ontstoppingsdienst geholpen wordt.

Roden

De ontstoppingsdienst in Roden is altijd bereikbaar

Heeft u direct de hulp nodig van de ontstoppingsdienst en woont u in het noorden van het land, bijvoorbeeld in Roden? Bel dan nu met ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper op telefoonnummer 085 – 30 33 955. Dit is het spoednummer van de rioolreiniging voor Roden en andere plaatsen in Noord-Nederland. U bereikt ons hier dag en nacht en op alle dagen van de week. Kijk voor de reguliere nummers voor ontstopping van uw afvoerleidingen en rioolbuizen op de website en kies voor de dichtstbijzijnde vestiging van ons ontstoppingsbedrijf. Voor dringende en niet-dringende opdrachten als ontstoppingsbedrijf in Roden moet u bij 123 Ontstopper zijn.