WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Slochteren?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, machine, btw en 1 uur werkloon.

WC Verstopt Slochteren?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Slochteren?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Problemen met uw riolering?

Wacht niet te lang met de ontstopping van uw verstopte riolering en bel de ontstoppingsdienst in Slochteren! Doet u dit niet, dan kan dit tot schade, lekkages en stankoverlast leiden. Kleine verstoppingen kunt u vaak zelf wel verhelpen met een rubberen ontstopper. Echter wanneer u structureel problemen heeft met uw riolering, is het aan te raden contact op te nemen met een rioolservice. 123 Ontstopper kan u ook in Slochteren helpen deze problemen op te lossen.

Uw probleem opgelost

123 Ontstopper heeft als ontstoppingsdienst in Slochteren jarenlange ervaring op het gebied van riolering, ontstoppingen en onderhoud. Ons ontstoppingsbedrijf in Slochteren kiest voor elk probleem de beste oplossing en kunnen de meeste verstoppingen binnen een uur voor u oplossen. Onze materialen en producten zijn altijd van de beste kwaliteit en wij werken altijd volgens de geldende veiligheids – en richtlijnen. Bel vandaag nog onze ontstoppingsdienst en wij lossen uw probleem voor u op!

Camera-inspectie

Naast de werkzaamheden die onze ontstoppingsdienst op het gebied van ontstopping uitvoeren, zijn wij ook gespecialiseerd in het verhelpen van de grotere rioolproblemen. Daarbij moet u denken aan een verstopte riolering of een lekkage. Onze rioolservice kan ook een speciale camera-inspectie uitvoeren. Binnen een mum van tijd kan ons ontstoppingsbedrijf de oorzaak van het rioolprobleem achterhalen en een eventuele beschadiging aan uw buizen en leidingen repareren en een rioolreiniging uitvoeren.

Gecertificeerd personeel

123 Ontstopper heeft personeel in dienst dat minstens acht jaar ervaring in het vak heeft. Al onze vakmensen zijn gecertificeerd en dat maakt dat onze ontstoppingsdienst voor veel mensen al een betrouwbare partner is geweest. Wij hebben inmiddels al duizenden verstoppingen opgelost en veel tevreden klanten gingen u ook in Slochteren voor.

Slochteren

Ontstoppingsdienst nodig in Slochteren?

123 Ontstopper geeft u graag een beeld van wat ons ontstoppingsbedrijf voor u kan betekenen. Want waarom zou u nu voor onze ontstoppingsdienst kiezen?

 • Wij rekenen geen voorrijkosten
 • Scherpe tarieven voor uurloon en materiaal
 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • Personeel met jarenlange ervaring
 • Op maat gemaakte offerte
 • No cure, no pay

Wacht niet te lang, neem contact op!

Woont u in Slochteren en heeft u de hulp van een ontstoppingsdienst nodig? Wacht niet te lang met het oplossen van uw rioleringsprobleem en neem contact op met 123 Ontstopper. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 085 – 30 33 955 en staan u graag te woord. Onze modern uitgeruste bedrijfswagens kunnen binnen een uur bij u in Slochteren aanwezig zijn, zodat onze ontstoppingsdienst in Slochteren uw probleem kan komen verhelpen.