WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt
 • Riolering aanleggen of vervangen

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Sneek?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief € 132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Sneek?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Sneek?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Riolering laten reinigen, vervangen of aanleggen!

Als u last heeft van een verstopte riolering raden wij u aan onze ontstoppingsdienst naar Sneek te laten rijden. Wij zijn daar in no time en helpen u vervolgens zo goed mogelijk van uw verstopping af. Dit doet onze rioolservice bijvoorbeeld door uw riool, alvorens de rioolreiniging plaatsvindt, te inspecteren met een rioolcamera. Hierdoor zien zij direct wat er precies verstopt zit en hoe de ontstopping het beste uitgevoerd kan worden. Onze ontstoppingsdienst werkt daarbij zeer discreet en netjes. Wij zorgen er voor dat uw woning in Sneek straks weer fris ruikt en vrij is van verstoppingen.

Wij zijn uw perfecte ontstoppingsdienst in Sneek

Bij het uitzoeken van een ontstoppingsdienst kunt u het beste rekening houden met enkele punten. Wij overtuigen u namelijk graag van het feit dat 123 Ontstopper uw perfecte partner in ontstopping is. Ten eerste zijn wij gevestigd bij u in de regio. In korte tijd staan wij dus bij u voor de deur voor de rioolreiniging. Ten tweede hanteren wij een No Cure – No Pay regeling. Mochten wij uw verstopping niet volledig kunnen oplossen, dan betaalt u niet. Maar wees gerust; vrijwel altijd kunnen wij een verstopte riolering schoonmaken in een half uurtje. Wist u dat wij ook geen voorrijkosten in rekening brengen? Onze ontstoppingsdienst in Sneek is er puur om u van uw verstopping af te helpen. Niks meer, niks minder. Al controleren wij ook graag uw riolering en leidingen in Sneek. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Mogen wij een bezoekje bij u in Sneek brengen?

Als u een verstopte riolering in Sneek heeft, wilt u een rioolservice waar u van op aan kunt. Kies daarom voor onze ontstoppingsdienst. 123 Ontstopper is in de hele regio een begrip als het gaat om ontstopping. Ons ontstoppingsbedrijf heeft al vele leidingen mogen schoonmaken. Huisbewoners kunnen daardoor weer jaren onbezorgd voortleven in hun woning. Zonder nare geurtjes of (blijvende) vlekken. Bent u er ook van overtuigd dat wij u kunnen helpen? Kies dan ook in Sneek voor onze ontstoppingsdienst. U kiest dan voor:

 • Makkelijke No Cure – No Pay regeling
 • Wij rekenen geen voorrijkosten
 • Dicht bij u in de buurt
 • Maar liefst 3 maanden garantie
 • Wij verzorgen rioolmontage, rioolinspectie en rioolreiniging

Sneek

Neem contact op met onze ontstoppingsdienst

Een verstopte riolering gaat heel snel van kwaad tot erger. Wacht dus niet langer en bel vandaag nog naar de vakmensen van 123 Ontstopper op 085 – 30 33 955. Onze ontstoppingsdienst in Sneek helpt u snel en discreet van uw verstopping af!