WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Ten Boer?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief € 132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, machine, 1 uur werkloon en btw.

WC Verstopt Ten Boer?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Ten Boer?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Als u van uw verstopte riolering af wilt middels een ontstopping, dan bent u bij onze ontstoppingsdienst in Ten Boer aan het juiste adres. Onze rioolservice legt uw nieuwe riool aan, hij inspecteert en reinigt deze zo nodig. Ook bij u in Ten Boer brengt onze ontstoppingsdienst in no time een bezoekje aan uw woning om de rioolreiniging te verwezenlijken. Het is namelijk zeer van belang dat u zo snel mogelijk van uw verstopte riolering af komt. Zodra het over gaat stromen, is er zeker geen einde in zicht. Beeldt u eens in welke schade, nare geurtjes en viezigheid dit met zich mee kan brengen. Als dat nog niet het geval is. Wacht dus niet langer en bel snel 123 Ontstopper: de beste ontstoppingsdienst in Ten Boer.

Hiervoor kunt u onze ontstoppingsdienst naar Ten Boer laten komen

Ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper helpt u met de beste en nieuwste materialen om uw riool weer helemaal op orde te krijgen. Zo gebruiken wij tijdens onze rioolinspectie een ingenieuze rioolcamera waarmee we uw leidingen tot in detail kunnen bekijken. Daardoor weten wij precies op de juiste plek te reinigen, waardoor u weer voor lange tijd veilig bent voor verstoppingen. Ook in Ten Boer hebben wij al vele bezoekjes mogen brengen om verstopte rioleringen te mogen ontstoppen. Heeft u ons misschien al eens ergens zien staan? Of positieve verhalen van uw buurtgenoten over onze ontstopppingsdienst gehoord? Bel dan vandaag nog de rioolservice van ons ontstoppingsbedrijf en wij komen naar Ten Boer toe. Onze vakmensen zijn zeer ervaren, klantvriendelijk en bedreven in hun werk. Vergeet ook niet hun betrouwbaarheid: zij gaan zeer discreet te werk. Bent u al overtuigd van onze ontstoppingsdienst?

Ten Boer

Dit doen wij zoal

Als u op zoek bent naar een expert voor een ontstopping bij u in Ten Boer, schakel dan de specialisten van 123 Ontstopper in. Onze ontstoppingsdienst is namelijk van vele markten thuis:

 • Wij inspecteren uw riolering met een ingenieuze rioolcamera
 • Wij leggen een nieuwe riolering bij u aan
 • Wij vervangen uw riolering door de nieuwste leidingen
 • Wij verzorgen uw rioolreiniging
 • Wij controleren uw riolering

Bent u in Ten Boer op zoek naar een ontstoppingsdienst

Als u op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf, bel dan snel de vakmensen van 123 Ontstopper. Zij zijn te bereiken via 085 – 30 33 955. Onze ontstoppingsdienst gaat in Ten Boer professioneel en discreet te werk.