WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Tietjerksteradeel?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur en btw.

WC Verstopt Tietjerksteradeel?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Tietjerksteradeel?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Een ontstopte riolering is een heuse opluchting

Als u last heeft van een verstopping, is het van belang direct een ontstoppingsdienst in Tietjerksteradeel in te schakelen. Een verstopping lijkt misschien op het eerste gezicht niet zo schadelijk, maar als u niet op tijd een ontstopping regelt, dan kunt u grote, blijvende schade krijgen. Gelukkig is onze ontstoppingsdienst expert op het gebied van rioolservice. Uw verstopte riolering in Tietjerksteradeel hebben wij snel en secuur weer schoon. Wacht dus niet langer en laat ons een rioolreiniging bij u uitvoeren. Een ontstopte riolering is immers een heuse opluchting!

Schakelt u ook onze ontstoppingsdienst in Tietjerksteradeel in?

U begrijpt, wij komen in een korte tijd en vakkundig uw riolering weer opschonen. Maar wist u dat dat niet alles is wat wij doen? Ons ontstoppingsbedrijf verzorgt namelijk naast een rioolreiniging ook rioolinspectie en rioolonderhoud. U kunt uiteraard ook uw leidingen laten verleggen door onze specialisten, of zelfs een volledig nieuwe riolering aan laten leggen. Deze nieuwe riolering wordt gemaakt van de beste leidingen die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. U bent na een klus van onze rioolservice dus weer voor vele jaren voorzien van een prima riolering. Zoals we al aangaven, is het ontstoppen van een verstopte riolering niet het enige dat we doen. Wij raden u namelijk aan uw leidingen regelmatig te laten inspecteren en onderhouden, zodat u het risico op een verstopte riolering verkleint. Kortom, als u uw riolering in Tietjerksteradeel op orde wilt brengen en op orde wilt houden, schakel dan vandaag nog ontstoppingsdienst 123 Ontstopper in.

Velen voor u in Tietjerksteradeel hebben onze ontstoppingsdienst gekozen

U begrijpt dat de ene ontstoppingsdienst de andere niet is. Ons ontstoppingsbedrijf, 123 Ontstopper, heeft al heel veel bezoekjes aan Tietjerksteradeel mogen brengen. Misschien heeft u ons via een eerdere tevreden klant wel gevonden? Hoe dan ook, onze rioolservice komt u graag van een ontstopping voorzien. U herkent ons als ontstoppingsbedrijf verder aan het volgende:

 • Wij zijn concurrerend in prijs
 • Wij bieden een zeer snelle service
 • Onze vakmensen werken met professioneel materiaal
 • Onze vakmensen werken met jarenlange ervaring
 • Bij ons treft u geen verborgen kosten aan

Tietjerkstradeel

Bel onze ontstoppingsdienst voor Tietjerksteradeel vandaag nog

Kortom, zoekt u in Tietjerksteradeel naar een prima, gedegen en betrouwbare ontstoppingsdienst? Laat de vakmensen van 123 Ontstopper dan een ontstopping bij u uitvoeren. Bel snel telefoonnummer 085 – 30 33 955 en onze ontstoppingsdienst komt naar Tietjerksteradeel om u te helpen!