WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Veendam?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, machine, btw en 1 uur werkloon.

WC Verstopt Veendam?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Veendam?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Verstopte afvoer?

Een verstopte riolering of een verstopt toilet is vervelend. Het komt immers altijd onverwacht. Het is dan verstandig een ontstoppingsdienst in Veendam in te schakelen. U bent dan op een snelle, voordelige manier van uw verstopping verlost. Wij hebben moderne wagens, met de modernste apparatuur aan boord waardoor de meeste verstoppingen in Veendam met een half uur zijn opgelost. Ervaar zelf het gemak van ons ontstoppingsbedrijf!

Kwaliteit en ervaring

123 Ontstopper heeft inmiddels een grote klantenkring opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van gootstenen, wc’s, douche afvoeren en riolering. Onze producten en materialen zijn altijd van de beste kwaliteit en wij werken altijd onder de geldende richtlijnen en veiligheidsvoorschriften. Door onze jarenlange ervaring en gecertificeerde medewerkers hebben wij inmiddels al duizenden verstoppingen kunnen verhelpen. Wacht dan ook niet te lang en laat ons ook in Veendam aan slag gaan om van uw verstopping een ontstopping te maken.

Afvoerproblemen opgelost door de ontstoppingsdienst in Veendam

Water dat niet wegloopt, een overstromend doucheputje, verstopte gootstenen: het zijn allemaal tekenen van verstopte leidingen en buizen. Het kan ook zijn dat u last heeft van een onaangename rioollucht in huis of op het werk. Vaak is dit een teken dat er een probleem in de riolering is ontstaan. Zodra de oorzaak van de stankoverlast is achterhaald, zal onze ontstoppingsdienst er uiteraard voor zorgen dat u van die nare lucht bent verlost.

Veendam

De zakelijke markt

Onze ontstoppingsdienst bedient niet alleen de particuliere markt in Veendam. Wij worden ook ingeschakeld door zakelijke afnemers zoals aannemers, loodgieters en installatiebedrijven om leidingen te vervangen en inspecties uit te voeren. Heeft u als ondernemer opdrachtgever een rioolservice of ontstoppingsbedrijf nodig? Neem dan ook in Veendam contact op met de medewerkers van 123 Ontstopper. Onze ontstoppingsdienst helpt u graag verder.

Werkzaamheden

123 Ontstopper kan met de ontstoppingsdienst in Veendam verschillende werkzaamheden uitvoeren op het gebied van riolering en afvoer. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • Ontstopping verhelpen
 • Inspectie van leidingen en buizen
 • Preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren
 • Rioolreiniging
 • Aanleggen van leidingen en riolering

Snel een ontstoppingsdienst nodig?

123 Ontstopper beschikt over veel kennis en ervaring. Niet alleen op het gebied van ontstopping, maar ook op het gebied van installaties en loodgieterswerkzaamheden. Het is dan ook niet voor niets dat veel particuliere en zakelijke klanten de weg naar ons ontstoppingsbedrijf hebben gevonden. Neem dan ook gerust contact met ons op wanneer u in Veendam op zoek bent naar een ontstoppingsdienst. Onze ontstoppingsdienst in Veendam is bereikbaar op telefoonnummer 085 – 30 33 955.