Wij ontstoppen uw verstopte riool

Als u iets wilt hebben gedaan aan de verstopping van uw riool, dan bent u bij 123 Ontstopper aan het juiste adres. Onze vakmensen, die allemaal meer dan 8 jaar ervaring hebben in het oplossen van een verstopping, komen graag naar u toe om uw riool te inspecteren, reinigen of een volledig nieuw riool aan te leggen. Wist u dat wij een standaard verstopping vaak al binnen een half uurtje ontstopt hebben? Betaalbaar, snel en vakkundig. Bent u ook al overtuigd?

Een verstopping in uw riool vinden wij met gemak

U weet dat er een verstopping in uw riool zit. Dit merkt u misschien aan het borrelende geluid uit uw afvoer. Of uw douchewater loopt niet lekker weg. Misschien spoelt uw wc nog maar amper door.. De vraag is dan waar precies de verstopping zit en wat de oorzaak ervan is. Gelukkig kunnen de gecertificeerde specialisten van 123 Ontstopper er makkelijk achter komen. Zij hebben namelijk de mogelijkheid uw riool te inspecteren met behulp van een rioolcamera. Dankzij deze camera zien wij op een helder lcd-scherm precies wat er zich allemaal afspeelt in uw riool. Misschien is er inderdaad sprake van een verstopping. Dat is ook helemaal niet zo vreemd. Water dat door leidingen spoelt bevat namelijk in elk huishouden sporen van vuil, vel en zeepresten. Stukje bij beetje koekt dit aan in uw leidingen. Uiteindelijk vormt dit vuil de oorzaak van de verstopping. Onze experts zien dat met die camera en kunnen er dan direct op inspelen door uw riolering direct te reinigen.

Kiest u ook voor deze kenmerken?

In heel Drenthe, Gelderland en Friesland staan wij bekend als een betrouwbaar, deskundig en discreet bedrijf. Dat is wel zo fijn bij een persoonlijke kwestie als uw riolering. Kies dus ook voor 123 Ontstopper en houd uw riool rein. Als wij de verstopping van uw riool mogen oplossen garanderen wij u:

  • Betaalbaarheid; ons tarief start bij slechts € 132,50 per uur inclusief 1 uur werkloon en btw
  • Snelheid; vaak in een uurtje al klaar
  • Ervaring; elke medewerker is al minimaal 8 jaar actief
  • Kwaliteit; u krijgt 3 maanden garantie op ons werk
  • Betrouwbaarheid; geen bijkomende kosten achteraf

Verstopping riool

Verstopping riool

Staan wij zo meteen ook bij u op de stoep?

Een verstopte riolering is vies en vervelend. U wilt dit dus zo snel mogelijk oplossen. Groot gelijk heeft u. Kies daarom voor 123 Ontstopper! Bel ons via telefoonnummer 085-3033955 en wij ontstoppen de verstopping in uw riool in no time!