Als het doorspoelen niet meer goed gaat

Een verstopping van uw toilet is makkelijk te herkennen. In dat geval lukt het doortrekken van uw toilet namelijk niet meer zo vlekkeloos als voorheen. Het water lijkt eerst wel te dalen, maar het kruipt steeds weer omhoog. Dit is onsmakelijk, onhygiënisch en gevaarlijk. Want als u te lang niets aan deze verstopping laat doen, dan kan uw toilet daadwerkelijk overstromen. Of uw riolering raakt dusdanig verstopt dat er grote schade aan ontstaat. Dan moet u uw gehele riolering laten vervangen! Zorg dat dit niet nodig is door tijdig uw toilet te laten ontstoppen door onze vakmensen. Wij ontstoppen uw verstopping voordat u het door heeft. Mogen wij ook bij u langskomen?

Laat de verstopping in uw toilet ontstoppen door 123 Ontstopper

Wist u dat al onze medewerkers gegarandeerd minimaal acht jaar ervaring hebben in het ontstoppen van een gootsteen, douche, afvoerputje of toilet? Ook de verstopping waar u last van heeft, heeft dus geen geheimen voor ons. Omdat onze specialisten naast de jarenlange ervaring ook allemaal de benodigde certificaten op zak dragen voor dit werk, weet u zeker dat u te doen heeft met professionals. Wij leveren enkel kwaliteit bij u af. De specialisten van 123 Ontstopper ontstoppen uw toilet door middel van de beste materialen zoals een hoge druk systeem. Wij inspecteren uw riool, met behulp van onze ingenieuze rioolcamera, als de verstopping niet direct te vinden is. En wij vervangen uw riool met nieuwe de meest hoogwaardige kwaliteit leidingen. Kortom, als u voor kwaliteit wilt gaan, kies dan ook voor 123 Ontstopper.

Hierom gingen vele anderen u al voor

Wij staan in heel Drenthe, Friesland en Groningen bekend als een voordelig, betrouwbaar en professioneel bedrijf. Wij hebben dan ook al veel bezoekjes in Noord-Nederland mogen brengen om mensen te verlossen van een verstopping in hun toilet of andere plek. Wij bieden u:

  • Zeer snelle service
  • Kwalitatief materiaal
  • 3 maanden garantie
  • Vele jaren ervaring
  • Betrouwbare afspraken

Verstopping toilet

Is uw toilet verstopt? Wij ontstoppen de verstopping graag!

Als u te kampen heeft met een verstopte riolering, is het verstandig dit zo snel mogelijk op te laten lossen. Wacht niet langer en bel de specialisten van 123 Ontstopper via telefoonnummer 085 – 30 33 955. Wij ontstoppen de verstopping van uw toilet met veel plezier!